reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
No właśnie kupiłam na razie 2 paczki tj ok 80 pampersów new born i jestem ciekawa na ile wystarczą ale widzę że u was nie jest zle więc ok
dominic
Fanka BB :)
Mój młody puści mnie z torbami, jeśli chodzi o pieluchy. Nam schodzi jakieś 12-15 (moje dziecko potrafi zabrudzić 3 w ciągu 30 minut i potem jeszcze nawalić na moje ręce). Używamy pampersów i bella happy, nie ma odparzeń. Co do chusteczek to głownie bambino. Położne zachwalały też firmę dada, można dostać w biedronce.
myszka1987
Mama Mikołaja:)
dominic co za produkcja u Dominika:-) No to rzeczywiście mały się nie rozdrabnia Widzę że nie ma reguły na zużycie pieluszek u was... Zobaczymy jak będzie u mnie i czy mały da mi zaoszczędzić Zakupiłam właśnie Pampers i Dada. Zobaczymy...
Dominic pozycja bezpieczna na prawym boku i oklepuję plecki, ale to takie mini zachłyśnięcia, Rekinek łapczywie je al na szczęście sam odkrztusza tu link, chyba powinnysmy przećwiczyć procedurę na wszelki wypadekzakrztuszenie sie,zachłysniecie sie noworodka - Benc.pl
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
myszka u nas tez tak od 6-8 pampersow (1-ki Pampersa), chusteczki tez pampers sensitiv i pupka jest ladna nie smaruje niczym tylko po kapieli kremem Oilatum.
dominic ja podobnie jak Ewa do odbicia i klepanko ..
u nas tez zaparcia..zmienilam mleko,narazie czekamy na efekty kupka byla 2 dni temu w sumie calkiem normalna ale przy kazdej butli mlody sie prezy,robi czerwony jak burak i nic,baczki puszcza,daje herbatke koperkowa ale to tyle.;/
dominic ja podobnie jak Ewa do odbicia i klepanko ..
u nas tez zaparcia..zmienilam mleko,narazie czekamy na efekty kupka byla 2 dni temu w sumie calkiem normalna ale przy kazdej butli mlody sie prezy,robi czerwony jak burak i nic,baczki puszcza,daje herbatke koperkowa ale to tyle.;/
reklama
ja dzis przeylam pierwsze zadlawienie - fakt strach nie zly. Mikolaj szybko do pionu i poklepywanie...pomoglo
Pieluszki: my uzywamy pampersy.mialam jedna paczke 2-5 i myslalam ze po niej juz przeskoczymy na 3-6 ale okazuje sie ze bylyby na niego za duze wiec dzis musilam dokupic kolejna paczke. schodzi nam ok.8 -10pampersow, co karmienie i za 2 nadprogramowe. chusteczki aktualnie uzywam pamper sensitive. w zapasie mamy jeszcze JJ i dzidzus
My po nawale pokarmu. wczoraj wyladowalismy w poradni laktacyjnej. Niestety tam tez pani przyznaly ze mikolaj juz sie raczej do piersi nie przystawi ale siedze prawie 24 na laktatorze.dzieki temu co kamienie(o 3-3,5h) moge podac tylko swoje mleko (zjada na dzis 60-70ml) po ktorym,mam wrazenie, mlody jest duzo spokojniejszy. choc odciagnie zajmuje duzo czasu to poki nie zejdzie nam zoltaczka i ladnie nie bedzie rosla waga to chyba zawisnne na laktatorze.
w poradni powiedzieli mi ze powinnam zmienic mleko MM na to hipoallergiczne poniewaz P. jest alergikiem na trawy a to podwaje prawdopodobienstwo alergii u mikolaja o 50%-faktycznie takie jest zagrozenie?? mialam wrazenie ze babeczki troszke przesadzily:?
Pieluszki: my uzywamy pampersy.mialam jedna paczke 2-5 i myslalam ze po niej juz przeskoczymy na 3-6 ale okazuje sie ze bylyby na niego za duze wiec dzis musilam dokupic kolejna paczke. schodzi nam ok.8 -10pampersow, co karmienie i za 2 nadprogramowe. chusteczki aktualnie uzywam pamper sensitive. w zapasie mamy jeszcze JJ i dzidzus
My po nawale pokarmu. wczoraj wyladowalismy w poradni laktacyjnej. Niestety tam tez pani przyznaly ze mikolaj juz sie raczej do piersi nie przystawi ale siedze prawie 24 na laktatorze.dzieki temu co kamienie(o 3-3,5h) moge podac tylko swoje mleko (zjada na dzis 60-70ml) po ktorym,mam wrazenie, mlody jest duzo spokojniejszy. choc odciagnie zajmuje duzo czasu to poki nie zejdzie nam zoltaczka i ladnie nie bedzie rosla waga to chyba zawisnne na laktatorze.
w poradni powiedzieli mi ze powinnam zmienic mleko MM na to hipoallergiczne poniewaz P. jest alergikiem na trawy a to podwaje prawdopodobienstwo alergii u mikolaja o 50%-faktycznie takie jest zagrozenie?? mialam wrazenie ze babeczki troszke przesadzily:?
Podziel się: