LANA
Fanka BB :)
Lemoniada-pierwsze słyszę aby dzieci kilku tyg.tak spały .Nasz młody jedzie na cycu i budzi się w nocy co 2-3 godź. jak dostanie butlę nana pro bo raz w ciągu nocy takową dostaje to śpi około 4 godź. choć zdażały się nocki jak po nanie potrafił przespać 5 a nawet raz 6 i pół godź. ale tylko raz tak się jak na razie zdażyło i zaznaczam ,że w tedy spał w leżaczko-bujaczku bo w łóżeczku śpi o wiele krócej.Dziewczyny, napiszcie błagam jak wygląda sprawa snu w nocy u Waszych maleństw. O której je kładziecie i jak wygląda potem sprawa nocnego wstawania. Ja mam wokół siebie same koleżanki, które twierdzą źe ich kilkutygodniowe dzieci spały od 20.00 do 6.00 bez przerwy. Hilfe, mój ma 6 tygodni i ostatnio udaje się do uśpić ok 22.00, po czym rozpoczyna się cykl wstawania co 2 godziny. Wcześniej było co prawda jeszcze gorzej bo w ogóle nie chciał spać, ale gdzie mi tam do 10 godzinnej przerwy nocnej... No i śp ze mną w łóżku, w swoim absolutnie spać nie chce, ja ulegam bo po prostu nie daję rady w ogóle nie spać noc w noc. Generalnie jednak chodzę półprzytomna i zaczynam mieć tego wszystkiego dosyć....