R. jak nie doje to też jęczy i nici z gugania i spokojnego leżenia.....dopiero jak go jeszcze przystawię i się nasyci to wtedy grzecznie leży, patrzy ale teraz już bardzo często chce aby ktoś był w pobliżu więc leżaczek jest wybawieniem bo go wszędzie ze sobą po domu zabieram....
reklama
moja tez terrorystka... chociaż czasami ma dni ,że ja kładę i zaśnie... ale dzisiaj przeszła samą siebie.... zasypiała na rękach a jak ją chciałam odłożyc, tzn jeszcze się nie zdążyłam pochylić to już ryk!!! nazywam to spaniem na policjanta bo czuwa cały czas
dominic
Fanka BB :)
Pytam bo Kurczak od 5:30 oczy jak 5 zeta i albo mnie miziaj albo noś, sam poleżę bez krzyku max 15 minut. Po kąpieli zasypiać też nie lubi sam, musi w dużym pokoju na sofie słysząc nas i potem cichaczem transportuję go do łóżeczka. Mam jeszcze ten luksus, że waży stosunkowo mało. Ale to się kiedyś skończy.
Anulek przede wszystkim powinnaś rozważyć czy to ma być tylko nosidełko do biegania po domu czy ma też służyć np. na spacerze czy jakiejś wycieczce, wtedy dobrze aby pasy przechodziły przez plecy i pas, można nosić z przodu i z tyłu i aby miało opcję z kapturkiem.
Edit. Terrorysta pojadł, popierdział i ani myśli iść dalej spać...
Anulek przede wszystkim powinnaś rozważyć czy to ma być tylko nosidełko do biegania po domu czy ma też służyć np. na spacerze czy jakiejś wycieczce, wtedy dobrze aby pasy przechodziły przez plecy i pas, można nosić z przodu i z tyłu i aby miało opcję z kapturkiem.
Edit. Terrorysta pojadł, popierdział i ani myśli iść dalej spać...
Ostatnia edycja:
neilaaa
Dziewczyny a jak u Waszych maluszków przedstawia się sprawa blizny po szczepionce na gruźlicę. W szpitalu na wyjściu lekarka mówiła mi że w miejscu ukłucia zrobi się rumień i może się sączyć ropka. Przez cały miesiąc nic się nie działo a wczoraj zauważyłam że pojawił się juz bąbelek z ropką i dookoła jest zaczerwieniony.
moniek83
Ja również mojago małego coraz mniej nosze i w końcu czuję że mój kręgosłup się regeneruje. Jak zje i chce sie pobawic i pogadac to kłade go na przewijak lub na łózko. Jak widzę że ziewa to do łózeczka. Podkładam mu pieluszkepod policzek, daje smoka i miziam po główce. Na rękach noszę pod wieczór gdy chce go przetrzymac do kąpania. W nocy spi ładnie. Po kąpieli spi 6 godzin, jedzenie i znowu 4 godzinki. No ale on ma juz 2 miesiące. Mam nadzieje, że kolki i problemy ze spaniem sa za nami. Mam pytanko. Chcę kupic bujak. Polecicie jakiś. Macie może linka??? Pozdrawiam
Dziewczyny a jak u Waszych maluszków przedstawia się sprawa blizny po szczepionce na gruźlicę. W szpitalu na wyjściu lekarka mówiła mi że w miejscu ukłucia zrobi się rumień i może się sączyć ropka. Przez cały miesiąc nic się nie działo a wczoraj zauważyłam że pojawił się juz bąbelek z ropką i dookoła jest zaczerwieniony.
neila u nas po miesiącu pojawiła się ropka ale zeszła po kilku dniach
Marcelinaa
u nas tak samo...
dziś mi Pindzia dała popalić.. po 1 na karminie, oczy jak 5 zł i urządowała do 4.. padam.
chyba dostałam okres
używa ktoś pasow pociążowych?
JJ ja nie wytrzymalam presji malego i dalam butelke. Dzis mam zamiar byc twarda i nie dam MM. Niech sobie placze ile chce najwyzej pojdzie glodny spac. U nas najbardziej sie buntuje przed kapaniem, od czasu kataru nie kapalismy. Dzisiaj maly co 1h sie budzil, jak w koncu wzialam do siebie to spal 3h.
Neilaaa u nas tez jest babelek tylko bez ropki, dr widziala i pow ze jest to normalne i zaznaczyla ze moze sie tez zbierac ropka.
Neilaaa u nas tez jest babelek tylko bez ropki, dr widziala i pow ze jest to normalne i zaznaczyla ze moze sie tez zbierac ropka.
marcia7
Zaciekawiona BB
Marcelinaa; Zakupiłam sobie pas Pani TERESY zakładany przez nogi. Nosze go narazie 2-3 godziny dziennie bo strasznie mnie plecy bola jak ponosze dłuzej. a po zatym mocniej plamie jak go nosze a nie konsultowałam jeszcze z ginem czy moge go uzywac.
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Ja też zakupiłam pas Pani Teresy, też ten wkładany przez nogi, wyczytalam ze jest o wiele lepszy niz zapinany na napy. Noszę go przez 5-6 godzin dziennie i tez zauwazylam ze mocniej plamie po nim. Troche na mnie jest przydługi bo ja niska jestem i na biodrach mi sie roluje jak siadam, ale jak chodze jest super. Oby przyniósł efekty, a mam znajoma co ma talie osy po dwójce dzieci, mówiła ze to dzięki temu pasowi, który nosiła po ciązy.
Podziel się: