reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

a u nas Mikołaj zostawił w butach:grzechotkę-śpiewczkę(krowę z fisher pice), zestaw ubran militarnych:-) tj. spodenki, bluza, czapa i rękawiczki w kolorze ciemna zieleń oraz rózne zabaweczki(nie będę ich wymieniać-nie znam nazw:-))

reklama
Oto, co Staś znalazł dzisiaj pod poduszką:-)
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Zabawa, Walec
(na zdjęciu nie wygląda może zbyt atrakcyjnie, ale naprawdę fajnie można wykorzystać taki wałek do zabawy z maluchem)

no i dostał strój Mikołaja od teściowej:cool2:
jutro go przebiorę i zrobię sesję zdjęciową, chyba że niechcący obrzyga mikołajowe ubranie;-):-D

:-D Ubranko można jeszcze zasiusiać, umazać qpą i - najmniej hardcoreowe - uciapać jedzonkiem (polecany banan, plamy ponoć niespieralne) :-D

U nas też przebój ze słodyczami. Zosia miała dać bomboniere w kształcie buta niani. Dostała do jednej raczki, złapała, drapnela bomboniere druga reka i bach do buzi. I wydrzeć sobie nie dała. Moja córka nie nadaje się na Śnieżynkę wreczajaca prezenty :-D Jeszcze gorzej poszlo z czekoladowym mikolajem dla wnusi niani. Tak go scisnela ze o maly wlos i by skonczyl z dziura w brzuchu. :-)

SZopka

Moj Dawid juz jakis czas temu probowal slodyczy oczywiscie odrobinke, pierwszy raz jadl torta na swoich chrzcinach a bylo to 19.08 i mial nie cale 3 m-ce. Wczoraj probowal Kinderki a dzisaij jadl czekoladowego Mikolaja( oczywiscie polizał kilka razy)

reklama
Odświeżam wątek - w końcu święta już za 1,5 tygodnia!!!:szok: No i na co się w końcu zdecydowałyście? Pomysłów było full, a w końcu co?
U nas są po dwa prezenty, bo dwie Wigilie. Wiem, że u mojej rodziny dostaną też prezenty, ale jakoś tak już się przyzwyczaiłam, że prezenty dostaną dziewczynki od nas i u nas i tam.
W końcu zdecydowaliśmy się dla Weroniki na grę "Mucha w mojej zupie" oraz na lalkę "chorą Agatkę". Marzyła o niej. A Magda dostanie żółwika i piłkę Tiny Love. Nie pamiętam czy któraś z Was o niej pisała, ale jest super i wygląda tak:
TINY LOVE - INTERAKTYWMA PIŁKA _____ SUPER GRATIS (279397626) - Aukcje internetowe Allegro
A jak u Was? Jolka co Mikołaj przyniesie moim Zięciom???? Grzeczni byli?:-D

Do góry