reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
My zrobiliśmy prezenty zrzutkowe każdy prezent od dwóch darczyńców ;-)
Jacek dostanie robota:
ROBOT AKTOR INTERAKTYWNY ROBOWISDOM Z NASA (279308526) - Aukcje internetowe Allegro
i darta
Maksio dostanie jeździk:
6 - PLAYSKOOL skuter chodzik jeździk pchacz 2w1 (282245316) - Aukcje internetowe Allegro
I huśtawkę:
HUŚTAWKA BUJAK Z BARIERKĄ LUB PÓŁKĄ STOJĄCA (282610692) - Aukcje internetowe Allegro
No i jeszcze prezenty od rodziny ze strony M, ale co dostaną to nie wiem, bo oni zawsze mają swoje pomysły nie zawsze trafione
Jacek dostanie robota:
ROBOT AKTOR INTERAKTYWNY ROBOWISDOM Z NASA (279308526) - Aukcje internetowe Allegro
i darta
Maksio dostanie jeździk:
6 - PLAYSKOOL skuter chodzik jeździk pchacz 2w1 (282245316) - Aukcje internetowe Allegro
I huśtawkę:
HUŚTAWKA BUJAK Z BARIERKĄ LUB PÓŁKĄ STOJĄCA (282610692) - Aukcje internetowe Allegro
No i jeszcze prezenty od rodziny ze strony M, ale co dostaną to nie wiem, bo oni zawsze mają swoje pomysły nie zawsze trafione
Dziewczyny potrzebuję waszej opinii. Warto to kupić? 3W1 ROWEREK, JEŹDZIK, ODPYCHACZ OD 10mca NOWOŚĆ (280135324) - Aukcje internetowe Allegro
E
efilo
Gość
Esia - nic sie nie martw. U nas tak samo. Zwłaszcza że jak kupowałam miseczki do papusiania to zamowilam kilka zabawek. Jedną z nich zamarkuje że to niby pod choinke. No a poza tym będzie krzesełko. Jak dojdzie w końcu...
Zapomniałam napisać, że kupiliśmy krzesełko i już jest - baaardzo fajne Wprawdzie na razie wygodniej mi karmić Młodego w leżaczku, ale czasem w nim siedzi i ewidentnie jest zadowolony :-)No a poza tym będzie krzesełko. Jak dojdzie w końcu...
Uwag krytycznych na razie nie mam
Dzięki, chyba masz rację. Coraz mniej mi się on podoba.Blanes szczerze mówiąc ja bym nie kupiła jako jeździk i odpychacz jest jeszcze ok, ale na owerek to według mnie się nie nadaje
Niełatwo dziecku będzie na tym pedałować
Szczerze Wam powiem, że nie mam pojęcia co kupić małemu. Myślałam że chcę jeździk, ale jakoś tracę siły jak oglądam allegro. Przerasta mnie ta mnogość towaru.... i to wszystko takie jakieś "interaktywne", ja się chyba zamknę w sobie....
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Blanes jszcze jedna uwaga: według mnie to niewielka różnica czy włożysz dzecko do tego pojazdu czy do wózka, bo i tak dziecko tylko siedzi
Lepiej kupić takie gdzie dziecko samo będzie mogło się odpychać, lub wykazać inną inicjatywę ruchową (mam nadzieję, że się nie pogniewasz za krytyczną opinię)
My kupiliśmy jeździk dwufunkcjny, który po rozłożeniu może służyć jako pchacz. Już go obejrzałam dokładnie i jak dla mnie jest ok (jestem zadowolona )
Jeśli chcesz obejrzeć, to link zamieściłam kilka postów wyżej ;-)
Lepiej kupić takie gdzie dziecko samo będzie mogło się odpychać, lub wykazać inną inicjatywę ruchową (mam nadzieję, że się nie pogniewasz za krytyczną opinię)
My kupiliśmy jeździk dwufunkcjny, który po rozłożeniu może służyć jako pchacz. Już go obejrzałam dokładnie i jak dla mnie jest ok (jestem zadowolona )
Jeśli chcesz obejrzeć, to link zamieściłam kilka postów wyżej ;-)
reklama
Jolcia, zdrowa krytyka w cenie . To nie jest tak do końca z tym, że dziecko siedzi jak w wózku, bo można te podpórki zdemontować i wtedy się odpycha, a później się rowerek z tego robi jak odciągniesz pedały. Ale nic to, bronić tej zabawki chyba nie będę, bo w myśl zasady "jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego" może ona się okazać niepraktyczna. A twoja opinia podwójnej mamy tylko mnie w tym utwierdza.
A tak z innej beczki, to znalazłam coś takiego. No ja pierdziu, przegięcie, lubię StarWarsy, ale bez jaj.....
A tak z innej beczki, to znalazłam coś takiego. No ja pierdziu, przegięcie, lubię StarWarsy, ale bez jaj.....