Jolka hustawka niby fajna sprawa ale te stojace rozkladane slyszalam od znajomej ze sa wywrotne i oprocz tego jak dziecko sie husta to wystawia raczki i moze mu sie reka wygiac, ale to sama musisz wiedziec czy hustawka ktora wybierzesz bedzie dobra. My dzisiaj kupilismy na Mikołaja cos takiego ogrodek
reklama
nie nerwuj się Dzagudzie drogi, klasyczny bączek również się u nas zjawi. Jestem fanką klasycznych bączków , a także drewnianych klocków i innych lamusowych zabawek. Tak serio to mnie trochę przerażają te wszystkie, wszystko posiadające, adaptujące się do wieku dziecka zabawki.Blanes, co to za bączek???? A gdzie się podziały takie normalne, tradycyjne, z naszego dzieciństwa co robiły "uuuuuu"???? Czy już wszystko odchodzi do śmietnika? Niedługo i ja się tam znajdę jako zabytek...:-zawstydzona/y:Już teraz moje starsze dziecko wie więcej o niektórych rzeczach niż ja.
p.s. Nuna klocki lego (były też za moich czasów, a chyba jestem starsza od Ciebie ) to będą u nas na stówę, takie też kochamy oboje z Małżem, godzinami potrafimy szukać jakiś zestawów w necie i strasznie nam przykro, że już teraz nie możemy mu sprezentować. Co się odwlecze to nie uciecze....
My już po pierwszych zakupach - na razie Mikołajkowych. Byliśmy w Smyku i dostałam oczopląsu. Kupiłabym WSZYSTKO. Na razie Madzia dostanie coś co się nazwywa "Busy Baby Activity Centre" firmy SMIKI. NIe ma tego na Allegro i nie wiem jak to nazwać po ludzku. Na paragonie widnieje "grzechotka", ale ciut na grzechotkę przyduże. Ma w sobie wiele grzechotania (ma na rogach różne przelewające się, kolorowe kulki), a do tego na jednej ściance lusterko, na drugiej dwie wędrujące figurki, na trzeciej jakby wiatraczki, na czwartej różne kuleczki i klocki do przesuwania, na piątej taki wąż po którym się klocki przesuwa... uffff, Dużo tego i super fajne, ale ciężko wytłumaczyć. Magda była z nami na zakupach i robiliśmy test prezentowy kładąc jej zabawki na wózku. Tę zabawkę złapała od razu i nie chciała oddać. Jak zabieraliśmy to zrobiła takie oczka, że aż się serce krajało. No i wybór był prosty. Teraz "jeszcze";-)tylko Gwiazdkowe prezenty i super.
Jolka, patrzyłam na tego robaczka - rysowaczka. Jest bardzo fajny, tylko że tak naprawdę to on sam rysuje. Ja myślałam, że on "pomaga" tylko w robieniu wzorków, a nie sam zasuwa. Dla Weroniki byłby atrakcyjny na 5 minut, bo ona sama uwielbia rysować więc co to za atrakcja jakby coś robiło to za nią.
Jolka, patrzyłam na tego robaczka - rysowaczka. Jest bardzo fajny, tylko że tak naprawdę to on sam rysuje. Ja myślałam, że on "pomaga" tylko w robieniu wzorków, a nie sam zasuwa. Dla Weroniki byłby atrakcyjny na 5 minut, bo ona sama uwielbia rysować więc co to za atrakcja jakby coś robiło to za nią.
Pewnie znowu dam dowód mojego bycia durnowatym, ale sklep na tej stronie jest genialny Kalimba : zabawne zabawki do zabawy : funny toys to have fun with. Som też tradycyjne bonkiiii...... ;-)
Jolka hustawka niby fajna sprawa ale te stojace rozkladane slyszalam od znajomej ze sa wywrotne i oprocz tego jak dziecko sie husta to wystawia raczki i moze mu sie reka wygiac, ale to sama musisz wiedziec czy hustawka ktora wybierzesz bedzie dobra. My dzisiaj kupilismy na Mikołaja cos takiego ogrodek
Dziewczyny Dawid od Mikołaja dostał ten ogrodek i słodycze, musze powiedziec ze bawi sie tym fajnie ale slodycze jednak chyba bardziej go urzekly.
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Moje chłopaki dostały płyty z posenkami z serii "Muzyka dla smyka" i muszę wam powiedzieć, że są naprwdę fajne. Mamy pisenki fasolek, pisenki z bajek i kołysanki w wyk. M. Umer i G. Turnaua
Na allegro są dość drogie, ale ja znalazłam przez "Dziennik" i kosztowało mnie to wszystko ok 30zł z przesyłką
Na allegro są dość drogie, ale ja znalazłam przez "Dziennik" i kosztowało mnie to wszystko ok 30zł z przesyłką
reklama
Pycia czy to znaczy że twój Dawid spróbował dziś słodyczy??
U nas buty puste i pod poduszką też nic.. Spodziewamy się jednak kuriera który podobno spotkał Mikołaja - Czarek dostanie śpiworek i kurtkę, a zabaweczek dość będzie pod choinką.
U nas buty puste i pod poduszką też nic.. Spodziewamy się jednak kuriera który podobno spotkał Mikołaja - Czarek dostanie śpiworek i kurtkę, a zabaweczek dość będzie pod choinką.