reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Aha i odnośnie tego jeździka playskool, to jest fajny. Tylko się zastanawiam czy rączka do opierania się nie jest trochę za daleko i czy się brzdąc nie będzie potykał o tą deskę w środku? Widziałaś to na żywo?

reklama
Jolcia, zdrowa krytyka w cenie
yes2.gif
. To nie jest tak do końca z tym, że dziecko siedzi jak w wózku, bo można te podpórki zdemontować i wtedy się odpycha, a później się rowerek z tego robi jak odciągniesz pedały.

Rozumiem, ale (moim zdaniem oczywiście) po co kupować jeździk trzyfunkcyjny jeśli dwie funkcje są bez sensu :sorry2:

A ten jeździk to my już mamy :tak: i szczerze powiem, że nie jestem w stanie tego stwierdzić :zawstydzona/y: myślę, że to wyjdzie w praniu (niestety nie jesteśmy w stanie wszystkiego przewidzieć :no:), ale za to sprawdziłam wywrotność i naprawdę jest stabilny, nie ma możliwości żeby przednie kółka poszły do góry :tak: no chyba że Maksio okaże się baaardzo pomysłowy :baffled:

Ja wczoraj byłam w Tesco i tam były panie z firmy Vitbis(fabryka bombek w Złotoryji)i tam Pani zrobiła bobke z "kubusiem puchatkiem a z drugiej strony jest napis. Moje Pierwsze Boże NArodzenie. DAwidek, takze mj synek za kilka lat bedzie mial pamiatke ;-)

reklama
Monika, z chęcią bym to zrobiła, tyle że na Allegro tego ni mo, wlazłam na stronę tej firmy (SMIKI) i akurat tej zabawki też tam nie ma. Dlatego zrobiłam zdjęcie i wsadziłam na forum. Nazywa się toto "grzechotka - plac zabaw" i z tego co wiem można ją dostać na 100% w SMYKU, a w innych sklepach to nawet nie wiem czy bywa. Jakbyś chciała, to mogę Ci kupić i wysłać, tyle że przed Świętami może nie dojść.

Do góry