reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Ja jakoś nie mam przekonania do używanych zabawek :zawstydzona/y: Jak widzę Piotrusia memłającego wszystkie części jego pluszaków, to mi się średnio robi (zwłaszcza, że tych grających nie można uprać...) :zawstydzona/y:

eee tam, ślina ma właściwości antyseptyczne :-p:dry:.... a tak serio to nie ma zabawki, której Blanes by nie dała rady wyprać. Ha! :cool2:

reklama
Blanes - to super - podrzuce Ci kilka ;-)

A przy okazji - zabawki których nie da się wyprać najlepiej wsadzić do zamrazalnika na jedna dobę - jeśli przez przypadek znalazły się tam jakieś roztocza (wiem że to brzmi paskudnie) to na pewno takiej kuracji nie przeżyją.

Jolka, huśtawka jest super, ale jeśli myślisz o takiej co to musisz wprawiać ją sama w ruch, to uważaj, bo ręce odpadną. Weronika miała i w pewnym momencie zaczęliśmy ją przed nią chować, bo chciała w niej siedzieć non stop, a my mieliśmy non stop stać obok i bujać.;-):-D

Blanes, co to za bączek???? A gdzie się podziały takie normalne, tradycyjne, z naszego dzieciństwa co robiły "uuuuuu"???? Czy już wszystko odchodzi do śmietnika? Niedługo i ja się tam znajdę jako zabytek...:-:)zawstydzona/y:Już teraz moje starsze dziecko wie więcej o niektórych rzeczach niż ja.:-D

Jolka my mamy huśtawkę - kupiłam taką ze zdejmowanym siedzonkiem/leżaczkiem i dopiero od kilku dni Piotruś z niej korzysta (w sumie ze dwa razy). Może za jakiś czas bardziej mu się spodoba :tak:

Już teraz moje starsze dziecko wie więcej o niektórych rzeczach niż ja.:-D
Przyzwyczajaj się ;-) Moja mama ledwo obsługuje kompa, ja sobie radzę, a Piotruś pewnie będzie wymiatał! :-D I tak będzie prawie ze wszystkim... :confused2:

Daj spokój, ja nie mówię o oczywistościach typu komputery i obsługa innych nowinek technicznych. Ale ostatnio mi Weronika opowiadała jak bawiły się z koleżankami w przedzszkolu w Witch. Pytam jak to się robi, a ona na to że ratowały świat:-D:szok: i wymienia mi imiona tych panienek z podaniem żywiołu, którego każda jest patronką i co robi.:eek: A ja nie wiem o czym ona gada!!! Kurczę, za moich czasów jak człowiek Kaczora Donalda i Myszkę Miki obejrzał w TV to to znaczyło że są święta i cieszył się jak wariat z takiej okazji. A teraz??? Jakieś Witche, Ben10 i inne dziwolągi. Ona mi mówi "Mamo, kup mi gazetkę z .... (nazwa)" a ja wchodzę do kiosku, widzę multum tych gazetek - i robię z siebie głupa bo nie wiem o co chodzi. Ostatnio coś chciała, ja szukałam gazetki Witch a to się okazało że chodziło o Odlotowe Agentki.

Buahahaha można sie usmiać , ja kupie dziecku klocki ale nie lego , takie zwykłe drewniane heheh niech wie czym sie mama jego bawiła swego czasu hihihi:-)

reklama
Dzagud :-D:-D:-D, oj wiem o czym mówisz :tak:. Też staram się nadążyć za Adą ale średnio mi wychodzi. A co do odlotowych agentek to i tak mnie wyprzedziłaś, bo ja myślałam, że to to samo, co Witch, hehehe:szok:

Do góry