reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

JOLA widać, że my są rodzina :-D taka sama piaskownica mnie sie podoba :-D i oczywiście teściowie chcieli zrobić Antonkowi prezent i kupili mu plastikowe :angry: moi teściowie tak lubią mnie uszczęśliwiać :angry: czasem kupią malinowy kombinezon, a czasem plastikową piaskownicę ;-)

a mnie w oko wpadło takie o coś
:-D
grapi_primus_green.jpg

reklama
Franio ma sandałki ecco i jestem z nich bardzo zadowolona. W nich od razu zaczął smiało chodzić po trwaie sam, czego we wcześniejszym obuwiu nie było. Poza tym ja sama uwielbiam ecco, dzieki tym butom przezyłam ciążę :-)

hehe mi też ten rowerek się podoba, ale tylko z wyglądu, bo stwierdziłam że o wiele łatwiej jeździ się rowerkiem z łańcuchem i na pompowanych kołach, więc poczekamy do przyszłego roku i kupimy taki czterokołowy :tak:
Oczywiście gdyby Maks był tak mobilny jak Antonek, to może bym się skusiła na ten rowerek, ale nie widzę szans na to, że Maks w tym roku zakuma o co chodzi z rowerkiem ;-)

Fajny rowerek :tak: Tylko upewniłabym się, czy kierownica jest sterowana przez ten pałąk do pchania i czy odległość siodełko-pedały jest dobra (sporo rowerków ma płozy na nóżki dla mniejszych dzieci).
Mam pytanie do mam posiadających rowerki - na jakiej wysokości jest uchwyt pchacza/pałąka? Czy będę musiała się do niego schylać? (mam 176cm) Nie widziałam na żywo żadnego rowerka, ale jeśli musiałabym się schylać, to odpada...

A jak już o rowerkach mowa, to mam straszny problem z Jackiem:zawstydzona/y: bo nie umie jeszcze na rowerze jeździć :-(

Sąsiad ma ten rowerek.
Kup mu na następne urodziny. Na razie Antonek nie będzie zbyt szczęśliwy.

A co do piaskownicy plastikowej vs drewnianej

Plastikowa ma taki plus że po deszczu nadaje się do użytku.

reklama
Klocki świetne!

Moja mama (domorosły stolarz ;-)) obejrzała piaskownicę na powiększeniu i orzekła, że jest fatalnej jakości (drewno znaczy się) i by w ogóle nadawała się dla dziecka, należy ją porządnie oheblować i zabezpieczyć. Ja się nie znam - przekazuję tylko jej opinię :tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry