reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

reklama
Kachasku cudna corcia z Ciebie!!!
Najpiekniejsze prezenty to takie wykonane wlasnorecznie,chyba mamusie najbardziej ciesza wlasnie takie podarunki:)
Kartka przepiekna(eehhh zdolniacha:-))

dzięki dziewczyny za miłe słowa:tak: ale czy czegoś jej nie brakuje? (kartce, nie mamie:-p)

Kachasek, zazdroszczę uzdolnień manualnych i gratuluję.

Efilo, zobaczysz, już niedługo będziesz dostawać laurki. A jak Twoja Zosia będzie podobna do mojej Weroniki, to się nie będziesz mogła odkopać od rysunków.:-D Ja już nie mam gdzie trzymać, zabieram do pracy, obdarowuję wszystkich, bo moje dziecię maluje non stop - po kilka rysunków dziennie. I oczywiście je dedykuje danej osobie całym serduszkiem.

Kachasku śliczna kartka :-)
U nas też finansowy dołek, więc stawiamy na praktyczne prezenty, na dzień dziecka kupiłam wykładzinę dziecięcą, a na urodziny wózek-parasolkę (obie rzeczy są potrzebne w związku z rehabilitacją)
Maks ma trochę zabawek, więc pomyślałam sobie, że buciki się przydadzą
Myślałam też o pisakownicy, ale bardziej podobają mi się drewniane:

PIASKOWNICA DUŻA 130X130 cm ZAMYKANA + ŁAWECZKI (366711285) - Aukcje internetowe Allegro

Jolka praktyczne prezenty sa najlepsze:)
Ja na 11 miesiecy kupilam malutkiej buciki ECCO z ''oddychajaca''podeszwa :))

Olla dzięki ;-) bo tak trochę mi głupio, że same praktyczne prezenty Maks dostanie :zawstydzona/y:
Do butów ecco to akurat sceptycznie nastawiona jestem :dry: siostra miała z nimi niezłe przeboje :baffled:

jolka Piotruś od nas zazwyczaj dostaje praktyczne prezenty :zawstydzona/y: Zabawkowo to się popisuje najwyżej rodzinka ;-)
Piaskownica świetna! Już wysłałam linka mamie ;-)

A ja akurat chwalę sobie Ecco - w życiu nie miałam tak wygodnych butów (mam już kilka par) i tak drogich z resztą też ;-)

reklama
Esiu a reklamowałaś kiedyś te buty??? Bo mojej siostrze normalnie podeszwa pękła :baffled: i z reklamacji wróciła sklejona :baffled: podobno okropnie to wyglądało :no:

Do góry