reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Ohhh Agik doceniam wasze zdanie i zawsze sie z nim licze:tak:i nie mam nikomu nic za zle;-).Prosze czesciej i wiecej sie ''wymadrzac'':-p

Dzieki dziewczyny za dobre rady , zdecydowalam sie poczekac z przebijanie uszolkow:tak:...jak podrosnie mi panna to sie zastanowimy wspolnie;-):-)

reklama
Mam komfortową sytuację :-) Teściowa zapowiedziała, że czeka na nasze sugestie dot. prezentu dla Piotrusia - bez ograniczeń cenowych (cholerka, korci mnie żeby powiedzieć, że przydałoby się nowe autko dla Młodego, bo stare Mu się znudziło :-D).
Macie jakieś pomysły? Zaczynam przekopywać net :-D

Ja u moich rodziców zamówiłam już rowerek trójkołowy i zastanawiam się co u teściów zamówić. Też czekam na pom0y21sły2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222.
Pisałam to ja i mój Synuś.:-)

Ja ostatnio wymyśliłam sobie, że może by ktoś kupił Maksowi buciki :sorry2: co o tym myślicie???
Innych pomysłów brak :baffled:

olla, fajny ten basen z piłkami:tak: muszę poszukać dla Staśka, wydaje mi się, że widziałam coś podobnego w Smyku.
Olla, dobrze, że nie zakolczykowałaś mojej synowej;-):-D

Jolka buty to niegłupi pomysł:tak: My kupimy Stasiowi spacerówkę na Dzień Dziecka:-) napewno mu się spodoba;-)

Czekam na Wasze pomysły na prezenty. Stasiek ostatnio najbardziej lubi klocki i samochody. Ja na razie znalazlam:
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 12m+, Zabawa, Krzesełko z klockami Modo

www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 12m+, Zabawa, Stolik ze zwierzętami

www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 12m+, Zabawa, Grający stolik

www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 12m+, Zabawa, Samochód 'napraw i jedź'

Rewelacyjne te klocki z chicco :tak: Ja na razie kupiłam Duplo (a właściwie Zosia dostała od 'teściów'). Bardzo fajne bo ze zwierzątkami i Zosia sie nimi bawi ale niestety same klocki sa skomplikowane i mimo starań Zosia nie potrafi ich sama złożyć.

4972_1.jpg

Namawiam rodziców na taki prezent - Zosia uwielbioa się grzebać w piasku (jeść niestety też):

motyldziecisr7.jpg

Ja to w sumie nie wiem czy Wojtkowi jakiekolwiek zabawki kupować bo jakoś zainteresowania nimi nie wykazuje.:dry: Wszystko inne jest fajniejsze.Pokrywki, pudełeczka przeróżne, a najlepsza zabawa jest przy zamykaniu i otwieraniu szafek. Teraz poznawanie domu go najbardziej interesuje.
Od moich rodziców dostał na imieniny taką plastikową piaskownicę- hipcia z taką pokrywą żeby piasek został czysty, a można to tez potraktować jako basenik. Teraz ma dostać rowerek. Dlatego chyba się zdecyduję na jakieś ciuchowe prezenty, lub buciki bo jak mówię, zabawki na razie niet.

toska strasznie fajne te klocki - wciągam je na listę :tak:
efilo zupełnie zapomniałam o piaskownicy! A przecież robotnicy już kończą piąte poprawianie tarasu, więc lada chwila będzie można użytkować :-D Chyba namówię teściów na piaskownicę...

reklama
u nas ze wgzl na finanse niestety będzie kiepsko z prezentami typu zabawka
a że chłopak powoli ze wszystkiego wyrasta, więc pomyślałam, że w zw. z dniem dziecka i urodzinami uzupełnimy mu garderobę. tak czy inaczej musimy, ale do tego jeszcze zabawki to niestety nie na naszą kieszeń:-(
tak więc Jolu myślę, że buciki to nie jest zły pomysł:tak:
rowerek ma dostać od moich teściów, szwagierka coś wspominała o basenie z piłkami, a ostatnio o kąpielowym do (ich;-)) ogródka, więc nie wiem, co z tego wyjdzie:sorry2:

a tak z innej beczki... czy ucieszyłby was taki malutki prezent - kartka na dzień matki, wiedząc, że doskwiera dołek finansowy? (nie wiem, czy wysłać tak, czy coś poprawić, czy zrobić coś innego:sorry2:)

Załączniki

• bez tytułu1.JPG
    bez tytułu1.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 40
  • bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 42
Do góry