reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pomysły na pierwszy DZIEŃ DZIECKA naszych pociech

oj, iwosz, biedny ten Twój Krzymek. Mama chodzi siku, chce jeść i jeszcze w Dzień dziecka zabierze na szczepienie... :p

reklama
Hmmm, z jednej strony, jak założy się daszek to nie widać dziecka... a z drugiej strony przy założonym można pobawić się z małym w "a kuku" :)

anik ten piesek jest po prostu super-moj maly tak sie do niego smieje tak z nim gada po prostu zakup w dziesiatke

co do maty to ja tez sie przymierzam-ta z casnpola bardziej mi sie podoba jest chyba wieksza-model zoo i model rodzinka sa super

Sylwia, jutro powinnam dostać już paczkę :), doczekać się nie mogę. A pieska sama nam zareklamowałaś, więc zakupiłam :)
A co do maty, to myślisz, że ta z daszkiem nie zda egzaminu? Jest tylko naście złotych droższa...

Ja mam tą z Canpolu i bardzo sobie chwalimy :) Wydaje mi się, że jeśli pałąki się krzyżują na górze to całośc jest stabilniejsza (tak jak w macie z Canpolu właśnie)

reklama
ja pisalam chyba w zabawkach dla dzieki ze dostałam taki stoliczek on jest od 0-6misiecy na leząco
od 6-12 na siedząco
i 12+ na stojąco dla dzidzi
dlatego wolałam taki stoliczek a nie mate bo moze dłuzej przetrwa a nie tylko na pierwsze miesiące leżenia

Do góry