reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

reklama
To jeszcze odrobinę pociągnę temat: wczoraj mała by mi udowodnić że jest zwierzakiem (do końca nie ustaliłyśmy czy to kot czy pies) wylizała językiem sporą część dywanu - zaprzestała dopiero kiedy na języku zrobiło się "tłoczno" od kłaczków :-p:sorry2::dry:

U nas w tym tygodniu byla corka siory Sara
i tez mozna bylo sie posmiac
Sara pochwycila kiedys od Oli,ze ona
piszczala lub krzyczala na widok much
bala sie ich
Sara ma to samo teraz

ostatnio w pokoju przy otwartym oknie
zauwazlyly muche
i Sara od razu krzyczy uuulekaj,uuuciekaj
i jedna i druga wylatuje z pokoju
za chwile Olka na korytarzu wraca i mowi
moze zobaczymy czy mucha czegos nie potrzebuje:-D:dry::sorry2:

w srode poszlismy z babcia na plac na zakupy
babcia idzie pierwsza,a Ola za nia na rowerze
Ola zjezdza w babcie
i mowi uwarzaj na mnie,
bo jade rowerem
nie moglam sie przestac smiac
kto tu mial na kogo uwazac:-D;-):cool2:

Julka ostatnio podłapała słowo waliacie..często je powtarza.Niejednokrotnie powtarzałam jej,że tak brzydko mówi.Wczoraj coś do niej mówie a ona do mnie ty waliacie..pytam się co ty powiedziałaś?Na to Julak:-Nic .Mówiłam,że cie kocham...

Moja Julka rozwaliła mnie dzisiaj na całego.Przed chwilą przychodzi do mnie trzyma się rączkami za policzki i mówi:- mamusia mam pytanko.-jakie?-mam ploblem co mam zlobic z tymi zmalszkami/zmarszczkami/?- jakimi?- tymi - i pokazuje na swoje policzki.

reklama
Do góry