reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

Moja natomiast jak dopadnie szpilek (teraz chowam w najróżniejszych miejscach więc ma mało okazji brojenia) zakłada je i idzie na płytki w kuchni i tak jak najglośniej stuka - im głośniej tym zabawa jest lepsza.:cool2:

reklama
Czechow to tak jak u mnie.Moja jak dopadnie szpilki czy obcasy to mówi ,że ma STUKACZE.Nawet w obuwniczym odwaliła numer.Mówi do sklepowej że ona chce stukacze.Tamta nie wiedziała o co chodzi więc jej wytłumaczyłam.Od tamtej pory jak wchodzimy do jej sklepu sklepowa już od drzwi mewlduje,że nie ma takich małych stukaczy

Moje dziecko nic dzisiaj nie robi tylko wyciąga ciuchy z szafki i robi przebieranki.Sama zakłada na siebie ubrania nie patrząc czy to jej czy nie.W pewnym momencie wyciągła moje buty i dawaj biegac po mieszkaniu.Krzyczałam na nią,chowałam ale bez skutku za każdym razem słyszałam Jula jest duża i idzie do sklepu w butach bo pani będzie się śmiala.W końcu skończyło się na tym,że zamiast pani się śmiac to mi zachciało się płakac bo odkleiła mi obcas.Przyszła do mnie i mówi :nie gniewaj się niunia nie chciala samo się zrobiło...A tak wyglądała jako modelka- sama się tak superancko ubrała.
Oj Mamo Julci nieodpedzisz sie od chlopakow pozniej,tak masz cliczna cureczke:-)

Tatuś śpi po nocce.Julka wpada z hukiem do pokoju a ja jak zwykle za nią,żeby ją z tamtąd zabra.Ona hyc tacie pod kołdre i krzyczy-Zostaw niunie .Niunia chce przytuli się do tatusia.Tatuś się budzi i przytula niunie.Ta zaczyna głaska go po twarzy i mówi;- Mamusiu ale tatuś jest milutki i nie gryzie..Myślałam,że się przekręce ze śmiechu.

reklama
Tatuś śpi po nocce.Julka wpada z hukiem do pokoju a ja jak zwykle za nią,żeby ją z tamtąd zabra.Ona hyc tacie pod kołdre i krzyczy-Zostaw niunie .Niunia chce przytuli się do tatusia.Tatuś się budzi i przytula niunie.Ta zaczyna głaska go po twarzy i mówi;- Mamusiu ale tatuś jest milutki i nie gryzie..Myślałam,że się przekręce ze śmiechu.

he he he - czy to oznacza że ty gryziesz?

Do góry