reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

reklama
Wczoraj wyszliśmy pod wiweczór troszke na spacer.Julka po drodze zbiera wszystko co możliwe.Nagle podnosi takiego sporego kamienia i mówi:-trzymaj ten metoryt/czyt.meteoryt/Zdziwiło mnie to słowo u niej więc pytam- co to jest meteoryt?Na to ona bez zastanowienia:- spadnięta gwiazda.Co nie wiesz?Zatkało mnie.

Kochana moja gwiazda codziennie mnie czymś zaskakuje.Wczoraj oglądała śweinke Pepe.Dzisiaj tylko wstała przewraca poduszki .Jak się pytam co robi mówi,że szuka złotej monety.Nie bardzo wiedziałam o co jej chodzi,ale zaraz mi wytłumaczyła,że schowała tam ząba i ząbowa wróżka dała jej monete.Tak bajki wpływają na jej myślenie i słownictwo.

To prawda - moja ostatnio zachwycała się Clifordem a dokładniej bajką o Maku (pies) który się zgubił - teraz każdy pies to mac i oczywiście go ukrywa po domu a później szuka

reklama
To nie ma śmiechu...u mnie swojego czasu parówka w szafce z zabawkami pozieleniała jak ją schowała dla pieska...dobrze,że ją znalazłam bo coś zaczeło byc czuc...

Do góry