Bibi89
Fanka BB :)
Zabawnie się to czytaA kiedy był seks? może podejmujecie próby poza owulacją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabawnie się to czytaA kiedy był seks? może podejmujecie próby poza owulacją
Ja byłam w marcu u ginekologa, powiedział że podejrzewa policystyczne jajniki ale na początku muszę zrobic komplet badań i Wedy będzie wszystko jasne. Załamałam się tym i stwierdziłam że przede mną pewnie długa droga. Dzisiaj rano zrobiłam test w sumie nawet nie wiem dlaczego bo po wizycie u dr byłam bardzo zrezygnowana, okazało się że na teście widać 2 kreski! Naprawdę wydaje mi się że dużo zależy od Naszej głowy...
Wow! Po co nam in vitro. W końcu wszystko zależy od
Chyba nie rozumiesz... Chodzi mi o to że jak trochę odpuściłam to udało mi się zajść. Może przypadek ale chyba nic złego nie napisałam...Wow! Po co nam in vitro. W końcu wszystko zależy od głowy
Bo dla wielu wakacje to czas niechodzenia do pracy więc wiesz… tryb wakacyjny stylem życiaOsoby o niskim statusie społecznym raczej rzadko jeżdżą na wakacje, a dzieci zwykle mają sporo
To jesteś szczęściarą, której się udało, ale niestety to co do zasady mit bo przyczyn niepłodności jest szeroki wachlarz, a diagnostyka i dojście do nich, a potem ich wyeliminowanie zajmuje czasem bardzo dużo czasu. Jeżeli ktoś próbuje „odpuszczenia” i rezygnuje w ten czas z diagnostyki często po prostu ten czas traciChyba nie rozumiesz... Chodzi mi o to że jak trochę odpuściłam to udało mi się zajść. Może przypadek ale chyba nic złego nie napisałam...
a ile się starałaś o ciążę?Chyba nie rozumiesz... Chodzi mi o to że jak trochę odpuściłam to udało mi się zajść. Może przypadek ale chyba nic złego nie napisałam...