reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POMOCY!

reklama
o tak właśnie :) w środę powinnaś być w 5t2d ciąży jeśli masz cykle 28dniowe,wiec powinien być widoczny pęcherzyka ciążowy :) ale dobrze ze idziesz robić betę będziesz spokojniejsza ;)

o tak właśnie :) w środę powinnaś być w 5t2d ciąży jeśli masz cykle 28dniowe,wiec powinien być widoczny pęcherzyka ciążowy :) ale dobrze ze idziesz robić betę będziesz spokojniejsza ;)
Dziś pod wieczór przy oddawaniu moczu i podcieraniu się miałam na papierze toaletowym różowa krew. Nie wiem co mam myśleć:(

poleciła bym Ci iść na izbę ale na początku 5 tygodnia raczej nie będzie ciąży na usg. zrób jutro betę, odbierz wyniki, powinny być już jutro, i jeśli będą wskazywać na ciąże, to proponował bym wtedy iść na izbę powinni Ci dać luteine lub duphaston na podtrzymanie.
choć z mojego doświadczenia wiem ze nie zawsze tak jest. u mnie były blade testy, tydzień brak okresu, na usg nic. ale zrobiłam betę i w ten dzień zaczęłam krwawic. na izbie na usg nadal nic nie było, kazali poczekać na drugi wynik, ale pierwszy był tak niski że raczej 50 % szans że się podwyższy.. i nie dali mi nic, bo ciąży nie było choć beta na to wskazywała..
oby u Ciebie to nic nie oznaczało, ale jeśli masz czekać do środy to na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak napisałam :)

poleciła bym Ci iść na izbę ale na początku 5 tygodnia nie będzie ciąży na usg. odbierz wyniki bety, powinny być już jutro, i jeśli będzie wskazywać na ciąże, to proponował bym wtedy iść na izbę powinni Ci dać luteine lub duphaston na podtrzymanie.
choć z mojego doświadczenia wiem ze nie zawsze tak jest. u mnie były blade testy, tydzień brak okresu, na usg nic. ale zrobiłam betę i w ten dzień zaczęłam krwawic. na izbie na usg nadal nic nie było, kazali zobaczyć drugi wynik, ale pierwszy był tak niski że raczej 50 % szans że się powyższy.. i nie dali mi nic totalnie.
oby u Ciebie to nic nie oznaczało, ale jeśli masz czekać do środy to na Twoim miejscu zrobiłbym tak jak napisałam :)
Jeśli beta wyjdzie pozytywna od razu idę na izbę, powiedzieć co się dzieje

@Misia1996 no i prawidłowo :) może być wszystko w porządku bo nieraz dziewczyny mają skarpy okres przez 3 miesiące, lub plamienia w okolicach kolejnych miesiączek, np 8 tydzień. ale warto dla swojego spokoju iść i się dowiedzieć :) daj znać jutro jak wyniki, trzymam kciuki

@Misia1996 nie ma za co :) dzisiaj się kladz spać bez nerwów bo to napewno nie sprzyja dzidzi. a jutro leć na betę :) w diagnostyce po 2 h są wyniki, jak byś miała gdzieś obok to polecam ;) czekam na wieści jutro!

reklama
Do góry