Po 6 idę robić bete, mam nadzieję, że będzie okJa miałam wynik już tego samego dnia wieczorem. Nie musisz być na czczo do bety.
USG zależnie od urządzenia zaczyna wychwytywać ciążę dopiero po osiągnięciu poziomu bety 1000-1500 . Zależy jak dobry jest sprzęt.
A kreski na testach różne są, jedne są bardzo wyraźne , inne delikatne. A były już tu przypadki że kresek nie było absolutnie żadnych ... a beta potwierdzała ciążę w 100%.
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Daj znać
Czekam na wyniki, może będą o 13 zrobiłam jeszcze jeden test, nie wytrzymałam jest o wiele bardziej wyraźniejszy niż tamte, jestem dobrej myśli.Daj znać
Załączniki
marta18691
Jest ładna kreskaCzekam na wyniki, może będą o 13 zrobiłam jeszcze jeden test, nie wytrzymałam jest o wiele bardziej wyraźniejszy niż tamte, jestem dobrej myśli.
Madzia86G
wow już ??? eskpresowo.Przyszły wyniki z bety
No przy becie na takim poziomie to żadne urządzenie nie wykryje jeszcze ciąży .
Teraz idąc kolejnym krokiem powinnaś powtórzyć sobie zbadanie bety po 48h, ewentualnie po 72h to już tak maks ( chociaż ja np sprawdzałam drugi raz dopiero po tygodniu ... ) .
Wtedy widać czy jest prawidłowy przyrost.
marta18691
Widać wczesna ciąża więc tak jak koleżanka pisała na betę iść jeszcze raz żeby zobaczyć przyrostwow już ??? eskpresowo.
No przy becie na takim poziomie to żadne urządzenie nie wykryje jeszcze ciąży .
Teraz idąc kolejnym krokiem powinnaś powtórzyć sobie zbadanie bety po 48h, ewentualnie po 72h to już tak maks ( chociaż ja np sprawdzałam drugi raz dopiero po tygodniu ... ) .
Wtedy widać czy jest prawidłowy przyrost.
reklama
Dziewczyny pomocy. Dziś 27 dzień cyklu, cykle mam 29 dniowe, w czwartek powinnam miec @, od paru dni pobolewa mnie brzuch jak na @, ciągle wzdęcie brzucha, rozdrażnienie, dziś zrobiłam test ciążowy strumieniowy i wyszła blada kreska, czy tylko ja ją widzę, czy ona tam jest? Dodam , że test robiony popołudniu, a pasek testowy wyjęty z plastiku, żeby lepiej był widoczny wynik.
Załączniki