Zatem jesteś w 5tc, bo ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniego okresu ;-)Miesiączka spóźnia mi się 3 dni, powinnam dostać 22
reklama
Misia1996
Zaciekawiona BB
Ale zaniepokoilo mnie to, gdyż od 3 godzin mam różowa krew na papierze toaletowym po oddaniu moczuZatem jesteś w 5tc, bo ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniego okresu ;-)
Misia1996
Zaciekawiona BB
Dziś pod wieczór przy oddawaniu moczu i podcieraniu się miałam na papierze toaletowym różowa krew. Nie wiem co mam myślećo tak właśnie w środę powinnaś być w 5t2d ciąży jeśli masz cykle 28dniowe,wiec powinien być widoczny pęcherzyka ciążowy ale dobrze ze idziesz robić betę będziesz spokojniejsza
poleciła bym Ci iść na izbę ale na początku 5 tygodnia raczej nie będzie ciąży na usg. zrób jutro betę, odbierz wyniki, powinny być już jutro, i jeśli będą wskazywać na ciąże, to proponował bym wtedy iść na izbę powinni Ci dać luteine lub duphaston na podtrzymanie.
choć z mojego doświadczenia wiem ze nie zawsze tak jest. u mnie były blade testy, tydzień brak okresu, na usg nic. ale zrobiłam betę i w ten dzień zaczęłam krwawic. na izbie na usg nadal nic nie było, kazali poczekać na drugi wynik, ale pierwszy był tak niski że raczej 50 % szans że się podwyższy.. i nie dali mi nic, bo ciąży nie było choć beta na to wskazywała..
oby u Ciebie to nic nie oznaczało, ale jeśli masz czekać do środy to na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak napisałam
choć z mojego doświadczenia wiem ze nie zawsze tak jest. u mnie były blade testy, tydzień brak okresu, na usg nic. ale zrobiłam betę i w ten dzień zaczęłam krwawic. na izbie na usg nadal nic nie było, kazali poczekać na drugi wynik, ale pierwszy był tak niski że raczej 50 % szans że się podwyższy.. i nie dali mi nic, bo ciąży nie było choć beta na to wskazywała..
oby u Ciebie to nic nie oznaczało, ale jeśli masz czekać do środy to na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak napisałam
Misia1996
Zaciekawiona BB
Jeśli beta wyjdzie pozytywna od razu idę na izbę, powiedzieć co się dziejepoleciła bym Ci iść na izbę ale na początku 5 tygodnia nie będzie ciąży na usg. odbierz wyniki bety, powinny być już jutro, i jeśli będzie wskazywać na ciąże, to proponował bym wtedy iść na izbę powinni Ci dać luteine lub duphaston na podtrzymanie.
choć z mojego doświadczenia wiem ze nie zawsze tak jest. u mnie były blade testy, tydzień brak okresu, na usg nic. ale zrobiłam betę i w ten dzień zaczęłam krwawic. na izbie na usg nadal nic nie było, kazali zobaczyć drugi wynik, ale pierwszy był tak niski że raczej 50 % szans że się powyższy.. i nie dali mi nic totalnie.
oby u Ciebie to nic nie oznaczało, ale jeśli masz czekać do środy to na Twoim miejscu zrobiłbym tak jak napisałam
@Misia1996 no i prawidłowo może być wszystko w porządku bo nieraz dziewczyny mają skarpy okres przez 3 miesiące, lub plamienia w okolicach kolejnych miesiączek, np 8 tydzień. ale warto dla swojego spokoju iść i się dowiedzieć daj znać jutro jak wyniki, trzymam kciuki
Misia1996
Zaciekawiona BB
Dam znać napewno! I dziękuję:-*@Misia1996 no i prawidłowo może być wszystko w porządku bo nieraz dziewczyny mają skarpy okres przez 3 miesiące, lub plamienia w okolicach kolejnych miesiączek, np 8 tydzień. ale warto dla swojego spokoju iść i się dowiedzieć daj znać jutro jak wyniki, trzymam kciuki
@Misia1996 nie ma za co dzisiaj się kladz spać bez nerwów bo to napewno nie sprzyja dzidzi. a jutro leć na betę w diagnostyce po 2 h są wyniki, jak byś miała gdzieś obok to polecam czekam na wieści jutro!
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Czekamy na wieści