reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy. Czy to wczesna ciąża ?

Agnieszka1995

Początkująca w BB
Witam. Jestem dwa dni przed podziewają miesiączka. Jako że staramy się o dziecko cos tknęło mnie aby zrobić test . Zrobiłam dwa jeden z samego rana a drugi po południu bo miałam wątpliwości. Wiem wiem , że najlepiej powtórzyć oraz zrobić betę jednak chciałabym poradzić się was również :) IMG_20200506_151054.jpgIMG_20200506_153747.jpg
IMG_20200506_153747.jpg
IMG_20200506_151054.jpg
Wstawię zdjęcia obu. Co sądzicie ? Dziękuję ślicznie za pomoc

reklama
No cos tam widac :) najlepiej powtorz za 2 dni zobacz czy ciemnieje albo odrazu lec na betę

Mój test dzień przed miesiączką tak wyglądał, dwa dni później był już wyraźny 😉 A termin mam za 2 tygodnie 😜
Trzymam kciuki za Was, ale ja już bym się trochę cieszyła 😉

Pojawiły się dosłownie po minutce. No właśnie za dwa dni powtórzę test jeszcze raz a teraz jest u nas problem żeby zrobić badanie hcg dlatego jestem taka przewrażliwiona . Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, byłoby super jakby się udało :)

Wg mnie, kiedy 2 dni przed datą spodziewanej miesiączki masz widoczną (oczywiście bledszą od kontrolnej) drugą kreskę to bez wątpliwości jesteś w ciąży. Trzymam kciuki, że za 9 m-cy twoja rodzina się powiększy ❤

reklama
Do góry