reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy. Czy to wczesna ciąża ?

Dziewczyny na bieżąco- dzisiaj zrobiłam również test o czułości 25mlU. Jeszcze powtorze jutro kolejny. Zalaczam zdjęciem wynik po minucie również. Dzwoniłam do swojego lekarza żeby zrobić beta hcg ale mieszkam w Uk i powiedzieli że tutaj po 8 tygodniach dopiero przychodzi się na skan więc jestem w niepewności. Będę szukać jakiejś prywatnej kliniki.
IMG_20200507_102832.jpg

reklama
Dziewczyny na bieżąco- dzisiaj zrobiłam również test o czułości 25mlU. Jeszcze powtorze jutro kolejny. Zalaczam zdjęciem wynik po minucie również. Dzwoniłam do swojego lekarza żeby zrobić beta hcg ale mieszkam w Uk i powiedzieli że tutaj po 8 tygodniach dopiero przychodzi się na skan więc jestem w niepewności. Będę szukać jakiejś prywatnej kliniki.Zobacz załącznik 1116404
Gratulacje

Dziewczyny na bieżąco- dzisiaj zrobiłam również test o czułości 25mlU. Jeszcze powtorze jutro kolejny. Zalaczam zdjęciem wynik po minucie również. Dzwoniłam do swojego lekarza żeby zrobić beta hcg ale mieszkam w Uk i powiedzieli że tutaj po 8 tygodniach dopiero przychodzi się na skan więc jestem w niepewności. Będę szukać jakiejś prywatnej kliniki.Zobacz załącznik 1116404
Moim zdaniem ciaza :)

Kolejne i ostatnie trzy różne testy zrobione po południu. Jutro udało mi się zapisać do kliniki prywatnej na betę ale sądząc po tylu testach jest z czego się cieszyć 🥰
IMG_20200507_132605.jpg

reklama
Witam. Jestem dwa dni przed podziewają miesiączka. Jako że staramy się o dziecko cos tknęło mnie aby zrobić test . Zrobiłam dwa jeden z samego rana a drugi po południu bo miałam wątpliwości. Wiem wiem , że najlepiej powtórzyć oraz zrobić betę jednak chciałabym poradzić się was również :) Zobacz załącznik 1116034Zobacz załącznik 1116035Zobacz załącznik 1116035Zobacz załącznik 1116034Wstawię zdjęcia obu. Co sądzicie ? Dziękuję ślicznie za pomoc
Jak dla mnie to test pozytywny 😊

reklama
Do góry