reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomoc

Nie musisz robić testu bo w ciąży nie jesteś a im więcej będziesz się stresować to i okres będzie się opóźniał
Tak na przyszłość już będę wiedzieć( I nie dopuszcze do takiej sytuacji ) , półki co poczekam na okres o ile przyjdzie , i może zrobię test na wszelki wypadek

reklama
Nie wyśmiewam nie zamierzam tylko spytałam bo na forum lekarskim pisze że jeśli sperma dostanie się do dróg rodnych kobiety istnieje jakieś ryzyko ciąży więc dlatego
ciężko jest zająć w ciążę wielu kobietom, przychodząc z takim pytaniem to jakbyś się śmiała z nich, że tak łatwo mogłaś zajść w ciążę.

Skoro panie tak mówią to w takim bądź razie poczekam na okres i bete i może test zrobię żeby przekonać się że zerowe szanse , dziękuję bardzo i przepraszam za zamieszanie

Boże dziewczyno trzymaj kciuki ze jak już będziesz chciała mieć to żeby się udało do roku regularnego seksu, bo teraz ludzie mają często problemy. Bo gdyby w ciąże się zachodziło ze skapniętej spermy (trochę rzygam jak to pisze) to nie procedura in vitro i obchodzenie się tak ostrożnie ze sperma w trakcie zabiegów by nie dawalo pieniędzy.
Jak na moje oko Ty w ogóle nie jesteś gotowa na współżycie (w tym pozagenitalne). Jak miałam 16 lat to tez się macałam z chłopakiem i do głowy by mi nie przyszło robić takie afery, a okres spóźniał mi się nawet po 20 dni w tamtym czasie.

reklama