reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomoc

reklama
A są takie przypadki ?? Nie wiem wariuje już

To zeby nie wariowac to poczytaj troche o swoim cyklu, ciele, o partnerze. Jak to wszystko funkcjonuje. Jakie warunki musza byc spelnione, aby do ciazy doszlo. Jesli chcecie uprawiac seks to pomyslcie o zabezpieczeniu. Ewidentnie nie jestes gotowa na seks i jego ewentualne konsekwencje.

Moment moment! Zależy z jakiego materiału były majtki! Jeżeli z bawełny to plemniki bez problemu przeszły, z poliestru to tylko 30%, szans na ciążę

To zeby nie wariowac to poczytaj troche o swoim cyklu, ciele, o partnerze. Jak to wszystko funkcjonuje. Jakie warunki musza byc spelnione, aby do ciazy doszlo. Jesli chcecie uprawiac seks to pomyslcie o zabezpieczeniu. Ewidentnie nie jestes gotowa na seks i jego ewentualne konsekwencje.
Stosunku nie uprawiam pettingu też nie ale.wlasnie była ta jednorazowa sytuacja spuszczenie, wytarcie ale nie wiem czy coś nie skapło

reklama
Wiem że bardzo głupie pytanie ale czy mozna zajsc w ciaze jeśli chlopak spuścił na brzuch ja byłam w majtkach , a później sperma została wytarta czy istnieje możliwość zajścia w ciaze , czy musze brać tabletkę po , proszę mnie nie krytykować pytam poważnie, bardzo się stresuje i proszę o poważne odpowiedzi
A już tak na serio ...
Nie ma żadnych szans na ciążę.
Członek MUSI być w pochwie.
MUSI.
Innej drogi na zajście w ciążę nie ma.
Masz 16 lat.
Myślicie z chłopakiem o zabawach cielesnych, ale żeby wyedukować się w tych sprawach co jak działa to już za duży problem, bo po co.
Jeśli chcesz szukać już informacji o tym jak działa twój organizm, jak działają cykle i jak wygląda cała tematyki ciążowa , to na pewno nie szukaj informacji po forach dla nastolatek.
Wszelkie historie typu : koleżanka mi opowiadała, że słyszała od kogoś kto czytał że gdzieś ... - włóż od razu między zmyślone bajki.
Nie ma ciąży z jakiegokolwiek wytrysku jeśli członek nawet na chwilę nie był w ciele kobiety.
Nie ma ciąży ze spuszczenia się w majtki, na brzuch, w okolice pipki na zewnątrz, na rękę gdzie ta ręka została potem wytarta czy umyta a potem palce zostały włożone do pipki.
Na miliony mialiardów nie musisz brać tabletki PO bo nie było najmniejszej szansy na zajście w ciążę.
Pozdrawiam.
PS gdyby spóźniał ci się okres- może być to wywołane stresem.