reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomoc

NIE MA ŻADNEJ MOŻLIWOŚCI CIĄŻY ZE SPUSZCZENIA SIĘ NA BRZUCH.
Może drukowanymi literami w końcu zrozumiesz
Ze spuszczenia nie ale jeśli zleciałoby niżej jakams możliwością na wargi to już jest potencjalne możliwość na brzuch oczywiście że nie ma ale nie wiem czy niżej nie zleciało w okolice warg sromowych

reklama
Ze spuszczenia nie ale jeśli zleciałoby niżej jakams możliwością na wargi to już jest potencjalne możliwość na brzuch oczywiście że nie ma ale nie wiem czy niżej nie zleciało w okolice warg sromowych
. To mnie martwi ttkko , bo przez brzuch z spermy wiadomo że nie zajdę ale niżej jak spadło to nie wiem eh sory ze dramatyzuje ale sama nie wiem

Wiesz co, na początku było mi ciebie szkoda, ale teraz to co piszesz robi się żałosne
Po prostu bardzo się przyjmuje nie chce nikogo absolutnie urazić, ale czemu w takim bądź razie lekarze piszą że jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli sperma spłynie , wiem że głupie ale sama nie wiem bo według biologi nie ma to prawa zajsc bo każda dziewczyna by beż problemu zaszła ale z drugiej strony eh , po prostu panikuje ale nie chce nikogo tutaj urazić

reklama
Po prostu bardzo się przyjmuje nie chce nikogo absolutnie urazić, ale czemu w takim bądź razie lekarze piszą że jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli sperma spłynie , wiem że głupie ale sama nie wiem bo według biologi nie ma to prawa zajsc bo każda dziewczyna by beż problemu zaszła ale z drugiej strony eh , po prostu panikuje ale nie chce nikogo tutaj urazić
PO WPISANIU TWOJEGO ZDANIA W GOOGLE bądź razie lekarze piszą że jest prawdopodobieństwo ciąży jeśli sperma spłynie TAKI WYNIK Nie ma prawdopodobieństwa zajścia w ciążę, jeśli wytrysk nastąpił poza pochwą. Plemniki nie mają umiejętności przenikania przez bieliznę, a poza tym ich przeżywalność na powietrzu jest znikoma - zazwyczaj giną od razu i nie mają najmniejszych szans na dotarcie do komórki jajowej.
WIEC TO ZE TO WIDZIAŁAŚ TI CHYBA WYSSAŁAS Z PALCA ŻEBY CI PRZYTAKIWAĆ CO POST