U
użytkowniczka_e
Gość
Nie nie musisz chyba , że chcesz sobie zaszkodzić to okCzyli nie musze brać tabletki po ? Nie wiem niby nie ma chyba takich przypadków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie musisz chyba , że chcesz sobie zaszkodzić to okCzyli nie musze brać tabletki po ? Nie wiem niby nie ma chyba takich przypadków
A są takie przypadki ?? Nie wiem wariuje już
Moment moment! Zależy z jakiego materiału były majtki! Jeżeli z bawełny to plemniki bez problemu przeszły, z poliestru to tylko 30%, szans na ciążę
Stosunku nie uprawiam pettingu też nie ale.wlasnie była ta jednorazowa sytuacja spuszczenie, wytarcie ale nie wiem czy coś nie skapłoTo zeby nie wariowac to poczytaj troche o swoim cyklu, ciele, o partnerze. Jak to wszystko funkcjonuje. Jakie warunki musza byc spelnione, aby do ciazy doszlo. Jesli chcecie uprawiac seks to pomyslcie o zabezpieczeniu. Ewidentnie nie jestes gotowa na seks i jego ewentualne konsekwencje.
dlatego ważne jest z jakiego materiału były majciochy, jaki krój...Wiem że dla pań to śmieszne ale podobno jak sperma znajdzie się na wargach sromowych istnieje ryzyko zaplodneniania
Chciałam uzyskać odpowiedź ( i uświadomienie czy jest mozliwosc czy nie ) a nie naśmiewanie sie z mojej osobyTo co wedlug ciebie zrobiłaś?
A już tak na serio ...Wiem że bardzo głupie pytanie ale czy mozna zajsc w ciaze jeśli chlopak spuścił na brzuch ja byłam w majtkach , a później sperma została wytarta czy istnieje możliwość zajścia w ciaze , czy musze brać tabletkę po , proszę mnie nie krytykować pytam poważnie, bardzo się stresuje i proszę o poważne odpowiedzi