reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POŁÓG

dlatego ja bede chodzila na gimnastyke ale bede oszczedzac miesnie brzucha, to znaczy bede robic sklony (bo i tak sie je robi jak sie schyla do dziecka lub je sie nosi) ale nie bede robic kalsycznych brzuszkow, ktorych i tak nie lubie, bo mnie zaraz plecy bola.....a od stycznia na basen bo juz mi teskno do pyszengo soku z marchewnki a nic nie poradze ze na mojej plywalni tylko daja ;)

reklama
Efuniu myślę, że to normalne. Ja miałam kilka dni przerwy a wczoraj znów coś ze mnie poleciało. Dziś idę do gina to jeszcze mogę Ci potwierdzić, ale z tego co pamiętam ze SzR to mówili ,ze długo będą odchodzić te odchody.

Byłam wczoraj u gina :)
Odchody mogą jeszcze być i to nic niepokojącego.

Dostałam "pozwolenie" na bzykanie ;D No mamę wyprawiam na weekend do Łodzi, to jak tylko dziecię nam da to się będzie działo ;D ;D ;D

Patka,
Może rodzeństwo Dawidkowi zafundujesz ;D
A jak by się ładnie chowały ;DRazem, niemalże w tym samym wieku ;D
może do szkoły by razem poszły ;D
Rozkręcam się ;D

hi hi a wiesz Malgos, ze mi cos takiego do glowy przyszlo...
gdyby nie to, ze mamy jeden pokuj to bym sobie do pary zrobila... ;)

No to ja Wam się przyznam, że po cichu liczę na wpadkę. Chciałabym więcej dzieci, a Kamil nie, więc jak nie wpadka to marne szanse... Kłopot, że przy Kamilu na wpadkę też marne szanse, zna lepiej mój organizm niż ja. Ale może sie uda...

niezle....znam sama osobiscie rodzenstwo ktore dzieli jedynie 10 mcy roznicy...jeden jest ze stycznia a drugi z pazdziernika....hihih...razem do klasy chodzili i wsyzscy mysleli ze to blizniacy

reklama
Boże, drugie takie płaczące. ::)
Małgoś zlituj się. Ty się nie rozkręcaj bo jak mi wyobraźnia popuści to z bzykania nici ;D i to na dłuższy czas ;D ;D

A w ogóle mąż nie wrócił na noc (ukochana praca) a dziecię mi znowu ryki urządza ::)

Do góry