reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Cześć dziewczyny, nie znalazłam wątku stricte zakupowego, a mam do sprzedania nową śliczną białą sukienkę z haftowanej etaminy, idealna na chrzest, Boze Ciało i nie tylko. Cena 32zł z wysyłką.
DSC_2746.JPG

oraz ażurowe bolerko z kapelusikiem robione na szydełku wg indywidualnego projektu cena kompletu 40zł
DSC_2744.JPG

Zapraszam do innych ubranek dla dziewczynki 56-80

Oraz na allegro:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W przygotowaniu album chłopca 56-104 (na razie brak opisów i cen, ale można pytać np w komentarzu)

Pozdrawiam ciepło mamuśki!

reklama
AAAAAAA byłam w biedronce i 100 zostawiłam, na pampki chusteczki, wypuścili całą serie dla niemowląt. są podkłady do przewijania, i wkładki laktacyjne 30 sztuk za 5 zł...za belle dałam 18 w aptece jak mnie przypiliło...szkoda, że to tydzień temu, te jeszcze mam i nie wiem czy mi jeszcze długo będą potrzebne...może utrzymają ta serię :-)
kupiłam płyn lovela do prania, był jeszcze odplamiacz, ale błam się, że sie nie zabiorę he he. kupiłam plastykowy śliniak z Kubusiem Puchatkiem, zobaczymy czy sie sprawdzi, i taką siatkę na owoce :-)

Fel - to ja tylko wkładki laktacyjne kupiłam:-D, dają radę, ale Penaten czy Lovi jak dla mnie lepsze, mniej widoczne pod bluzką. Sprawdziły nam się też biedronkowe pieluszki, w porównaniu do rossmanowskich niebo a ziemia, o wiele rzadziej mały przesikuje. Teraz testujemy Huggies i jak na razie na 3 pieluszki 2 razy już przesikał, tak więc kiepsko.

tak Dada te większe daja radę, 1 były dla mnie za grube i sztywne :/ a 3 są super, przesikuje tylko jak źle zapnę i gdzieś luz się zrobi :-)

Pscółka u nas Huggies też leży i czeka na lepsze czasy bo wszystko przy udach uciekało. Te gumeczki są jakieś takie luźne. Pewnie świetnie się sprawdzają u bardziej pulchnych dzieci.

Tasia - dokładnie, przy udkach ucieka, a jeszcze do tego ten papier jest taki sztywny, że nie przylega ładnie. Ale muszę się z nimi męczyć, bo nawet nie mam jak wyjść po inne...

Ja używałam pampersów 1 i mała była odparzona uzywałam heppi bella byłam zadowolona dady użwyałam i 1 i 2 teraz mam 3 i jestem zadowolona. Teraz jest promocja na heppi bella w Piotrze i Pawle zaukupiłam bo po cenie dady użyłam 2 szt i tez jestem zadowolona :)

Dziewczyny szukam karuzelki nie mogę się zdecydować. Czy wasze pociechy są zainteresowane karuzelką? Jakie macie karuzelki każda opinia jest dla mnie ważna. Z góry dziękuje

Ostatnia edycja:
kurcze wklejałam gdzieś link do tej co dorwałam. kupiłam używana FP żyrafa, ma czarno białe wzory i 3 pluszaczki kilka melodyjek, które sa grane po 8 lub 2. Mały już zwraca na nią uwagę, ale częściej puszczam samą melodie i patrzy na wiszące zwierzaki bo jak sie kręcą to wygląda jak by mu sie w głowie kręciło tak za nimi wodzi oczami hi hi jak juz wzrok nie sięga to się tak "otrzepuje" i łapie następną...może z czasem się nauczy tylko oczkami za nimi oglądać a nie próbować kręcić głową :-) i będzie ok. Tylko wtedy pewnie będzie już chwytał i trzeba bezie podziękować karuzelce :-)

P/S.link strona wczesniej

Ostatnia edycja:
reklama
Anrezam - mój ma karuzelę misie z fisher price, na niego działa uspakajająco, bo tam jest taka melodyjka odgłosy natury, no a misie pastelowe to też uspakaja. Jeden jej minus (nie wiem jak w innych) wymaga 4 baterii r20 (nie tanie) a wystarczają na niecały miesiąc:-(

Do góry