reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

anila u nas na gryzaczki jeszcze za wcześnie, ale ogólnie lubię produkty Bright Starts:tak:

pscółka a ile zapłaciłaś w sklepie stacjonarnym? opłaca sie na all brać?
czy ta zawieszka daje taki typowy, metaliczny dźwięk dzwonka?
Ja mam rzut kamieniem duży dziecięcy sklep, ale raczej mam tam szansę na dzwoneczek z bright starts lub tiny love, bo nuby to tam raczej nie widziałam

reklama
Nef - ja go dostałam razem z matą, więc nie wiem jaki jest jego koszt, on nie jest od kompletu, ale daje się go na niej doczepić. Daje dżwięk jakby kilku małych dzwoneczków, dość wysoki, czyli podobno taki jak dzieci lubią.

wiosna - jest tyle rzeczy używanych na tablicy, że aż grzech nie skorzystać, zwłaszcza, że ja z Wawy, więc to co mogę odbieram osobiście i widzę co biorę. Wszystko co się da to piorę, mam też płyn do dezynfekcji, więc jakiś większych zagrożeń nie widzę. Oprócz tych zabawek kupiłam też nosidełko mothercare i planuję jeszcze małą huśtawkę na balkon kupić. Ubranka tez mam w 95% używane, ale to akurat dostałam od rodziny i znajomych. Nie żebym jakaś biedna była, ale te rzeczy kosztują krocie, a dziecko tak krótko ich używa, albo w ogóle (jak nie przypadną do gustu), że nie ma sensu wydawać kasy na nowe.

pscółka -no właśnie. Za Twoją radą kupiłam przed chwilą używaną karuzelę FP z tablicy, odbiór z wawy. O 100 zł taniej niż nowa. Ta sprzedająca ma mi jeszcze pokazać inne rzeczy, bo pytałam ją o książeczki edukacyjne...Ona ma córkę 10 m-czną, i już wyrosłą z tych zabawek i chce się pozbyć zbędnych rzeczy.

No i super, ja się wkręciłam w tablicę na maxa. Jak coś mam kupić to poszukiwania tam zaczynam. Chciałam zrobić małemu sesję tematyczną, a dokładniej sportową i nawet na tablicy znalazłam bodziaki małego kibica:-D Czekam tylko jeszcze na moją koelżankę z aparatem:-D

też kupiłam karuzelkę używaną. polowałam na taką z czarno-białymi wzorami
FISHER PRICE KARUZELKA NA ŁÓŻECZKO ŻYRAFA (3229547208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:-) i zdaje egzamin :-)
co do huśtawek UWAGA na te zawieszane na framugach drzwi, człowiek o tym nie myśli a producent nie uprzedza, jedno z kwietniowych maluchów z 2011r ucierpiało :-( ni stąd ni z owąd dziecku zaczęły ropieć oczka, po konsultacji okulistycznej okazało się, że w oczku jest metalowy opiłek z huśtawki. drugie oczko w bliznach po innych opiłkach. gdyby oczko nie zaropiało do teraz by nie wiedzieli, że dziecku po cichu krzywda się dzieje. a mały podobno uwielbiał się huśtać :/ ja sama bym nie wpadała na to.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry