reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Smile nie pozostaje Ci nic innego jak wsiąść w auto i zrobić niezapowiedzianą wizytę w celu odbioru swoich rzeczy:-D taki mały nalocik bo ileż można czekać i wysłuchiwać obietnic
Phel dzięki super kolory takie żywe , bo kupiłam bujaczek z bright star i mial bardzo stonowane kolory, później dostałam z fisher prica taki https://www.google.pl/search?q=leża...k-3w1-fisher-price-do-18kg-m5598.html;800;600 i mały woli go o wiele bardziej:-D
a co do rzeczy uzywanych jesli kupuje to zawsze z możliwością odbioru osobistego aby sprawdzić stan. Teraz poluję na mate z TL lub ta co link dodała Smile:-D

reklama
ok...

wyglądam przez okno - przejasnia się i sucho - szykuję więc siebie i małą, targam z trzeciego piętra wózek, już chcę montować gondolę na stelażu i... leje... wrrrrr

nosidełko - jakie nosidełko najlepiej niedrogie polecacie? wiecie chodzi o to że jak pogoda jest do du... a ja muszę kupić choćby chleb i coś na obiad to wkładam ją do nosidła 20 minut i jestem z powrotem a z wózkiem to cała wyprawa, jak zdarzy się coś takiego jak dziś to ja wściekła i zgrzana a chleba nadal nie ma... :no:

anila - ja mam mothercare za 50 zł z tablicy.pl, używam sporadycznie, ale jest ok i nóżki ułożone na żabkę i dobre podparcie głowy nawet dla niemowlaczków które same jej nie trzymają

zaopatrzyłam się w roczny zapas gazików do mycia, a raczej włókniny:-D. Te apteczne gaziki mnie wkurzały bo zostawiały nitki, a płatki kosmetyczne też włoski zostawiają, poza tym i jedne i drugie drogie. Wybrałam już te niejałowe pakowane po 100 szt, bo i chyba potrzeby już nie ma żeby były jałowe. Ogólnie jestem zadowolona

Kompresy z włókniny - Sklep Internetowy Matopat 24

Anila - chusta :D. Ja jutro odzyskam swoją!! A jeżeli chodzi o nosidła to musisz patrzeć żeby mała miała w nim nóżki na żabkę. Jak dziecku nóżki zwisają w dół to kręgosłup jest bardzo mocno obciążony. I nie powinno się nosić dziecka twarzą "do świata". Głowa póki co powinna być wtulona w osobę noszącą.

smile dzieki - chusty nie chcę kupować bo to drogie i wydaje mi się ze ja za mała jestem do nich... zresztą chodzi o naprawdę sporadyczne używanie, pewną mobilność na teraz bo jak sie przeprowadzimy za dwa miesiące to mam nadzieję nie będzie już schodów :-)

anila wcięło gdzieś mojego posta, grr...:crazy:

ja planuję nosidło fizjologiczne bondolino lub tula, mam już namierzony we wrocławiu sklep gdzie można kupić lub wypożyczyć i przetestować. Ale ja chcę poczekać, aż młody będzie trochę starszy. No i kosztuje trochę ponad 400zł.

Z tańszych jest marsupi
Nosidło Marsupi Plus
albo spróbuj zapolować na używkę na allegro

dzięki Nef...

strasznie drogie... u nas wypożyczalni nie ma... patrzyłam beby bjorn... jeszcze się zastanawiam... a może wytrzymam jeszcze te półtora miesiąca... (w lipcu dwa tygodnie na Kaszubach)...

reklama
Do góry