reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

anka a ja zawsze zimą korzystam ze śpiworków. Te które wklejałam, mają otwory na szelki - jak te otworki nie podpasują do spacerówki, można u krawca zrobić w innym miejscu.
Mam też szyty na wymiar śpiwór do spacerówki. Jest wyższy od tych uniwersalnych i pasuje idealnie do wózka. Ma dwie wymienne kołderki, wiosenną polarkową i zimową z grubą ociepliną i nieprzemakalnym wierzchem.
Kiedyś już wklejałam fotki:
P1110537.jpg
P1110539.jpg
teraz mam w planie wysłać go babce do przeróbki - kwiatka zamienić na autko:-D

Nie wyobrażam sobie wozić dziecko zimą bez śpiworka, pupa marznie, wiatr hula;-)

wiosna
anila

udane zakupy, super:tak:

felidae ładny ten komplecik i wcale nie jest taki typowy na chrzest, więc spokojnie można na codzień:tak:

Załączniki

• P1110537.jpg
    P1110537.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
  • P1110539.jpg
    P1110539.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
hmm ja śpiworek i do gondoli upychałam, tylko Michał wtedy nie był ubierany w kurtki czy kombinezony. Z michałem w gondoli spędziliśmy 8 m-cy. jak będzie z Olkiem zobaczymy bo on większy. aale też mam śpiworek taki baaardzo gruby. do spacerówki i gondoli można go użyć.

anka - fajne puzzle. Mama będzie pomykała na dużym koniu, a Ksawcio na małym :-) Cena rewelacyjna, i co najważniejsze, że są to puzzle bezpieczne dla dziecka.
Nef - śliczny masz śpiworek!
Śpiworki....ach przeczytałam na forum, już miałam kupować, chwalę się mężowi, a ten mnie przystopował, bo już mamy. Jak kupowałam wózek to brałam od razu do wszystkie dodatki. Mam sklerozę. A w pierwszej chwili go ochrzaniłam że coś chyba mu się pomyliło :-D:-D:-D
Już ostatecznie kupiłam krzesełko do karmienia. Pisałam wcześniej o FP, a jednak kupiłam chicco polly. Temat krzesełek mam za sobą. teraz będę myślała o blenderze.

Wiosna - dokłądnie tak, będziemy oboje pomykać. :) już rozmawiałam też z dziewczynami ze stajni, że chcę na chwilę posadzić Młodego na jednym koniku polskim (wielkość dużego kuca) i zrobić kilka fajnych fotek, Szwagier się zobligował. I będzie mega fajna pamiątka. Na motorze też już Ksawery "siedział". :-D

ja jetsem na etapie szukania na tablicy śpiworków i kombinezonów... Krzesełko do karmienia też już mam. Stoi złożone nawet, ale nie chcę go składać, bo nie mam instrukcji, a męczyłam się 1,5 godziny ze składaniem. :-D

My mamy taki blender BLENDER MIKSER ZELMER 491.20 ŁYŻKA 700W KURIER 24H (3434903067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to był doskonaly prezent dla mojej mamy. teraz ja korzystam. :-D

anka - u mnie na bank kocyk na zimę nie przejdzie, bo Szymuś przebiera tak nogami że nawet 15 sekund się nie utrzyma:-D teraz jak chcę go zasłonić tetrówką od słońca to rogi przyczepiam do takich rzepów, które gondolka ma na szczęście po bokach, a i tak daje radę oderwać:-D

reklama
Pscółka - znałam dziecko, któremu rodzice przywiązywali kocyk do szczebelków łóżeczka, bo tak się rozkopywał, a i tak jak w nocy zaglądali, to leżał na kocyku :):-D

Kupiłam kombinezonik zimowy za 10zł plus 14zł przesyłka. :) interes życia, hehe, ale rozmiar 76... Mam nadzieję, że na całą zimę wystarczy...

Teraz szukam polarkowego "misia" na jesień, bo strasznie mi się podobają te misiaki z uszkami, bodajże w H&M widziałam...

Mam też upatrzony śpiworek, ale czekam na odpowiedź z tablicy. ;)

Do góry