reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Dziewczyny nie wiem czy oszalałam ale kupiłam spacerówkę eh mam wyrzuty sumienia :( kupiłam Quinny zapp xtra ma kubełkowe siedzenie i mała już w nim leżała. Można ją już teraz używać po mimo że mala nie siedzi ale nie wiem czy dobrze zrobiłam może mogłam ją męczyć w gondoli jeszcze eh nie wiem
Powiem tylko tyle że Hubert jeździ tym właśnie wózkiem od kiedy skończył dwa miesiące i w żaden sposób to źle na niego nie wpłynęło... Ostatnio był badany przez ortopedę i nie zauważył żadnych niepokojących zmian względem kręgosłupa... Zresztą wózek też widział i nie wyraził sie o nim w jakikolwiek nie pochlebny sposób... Tak że myślę że żadnej krzywdy malutkiej nie zrobisz...(ale to tylko moje zdanie) Na koniec powiem, że malutki uwielbia swój wózeczek ( do gondoli nie da się już położyć, czyt: ryk!) nie poci sie w nim w czasie upałów a i ja jestem bardzo zadowolona bo wózek świetnie sie prowadzi i jest mega lekki, więc sama sobie radzę przy wnoszeniu go z dzieckiem do autobusu czy po schodach i nie muszę się nikogo prosic o pomoc... Tak więc polecam i mam nadzieję że i wy będziecie zadowoleni z użytkowania tego wózia... :-)

reklama
Anezram- też taki zamówiłam, za śmieszne pieniążki, fakt faktem używany, ale w bardzo dobrym stanie:tak: szczerze tylko taki brałam pod uwagę, co do spacerówek. Jakoś wpadł mi w oko, i chyba rzeczą, która o tym zadecydowała jest funkcja rozłożenia siedziska do spania :-)

Kurnia,to trzeba się zastanowić. Dobrze, ze mamy doświadczone mamy,bo bez Was jak bez ręki z takimi zakupami. :) Podsumowując - śpiworek, kombinezon i ewentualnie gruby kocyk? To na zimę?

Poszukam chyba czegoś na tablicy. :)

śpiworek to dobrze też gruby. ja kupilam gro company o grubosci 2,5 tog. jest mega ciepły i kocyk nie jest nam potrzebny

moncia dzięki :) mamy już wózeczek w domku i powiem tak nareszcie mamy miejsce w samochodzie jak gdzieś jedziemy mała zasypia dość szybko leży nie krzyczy a w gondoli zaczynała marudzić unosić się jestem zadowolona z wózka :) pożyczyłam od kuzynki fotelik maxi cosi do tego mam adaptery więc rewelacja. Tylko jeden minus kółka dość mocno hałasują jak się jedzie muszę się przyzwyczaić :)

Nie ma za co... :-) Mi też na początku przeszkadzały te turkocące kółka, tym bardziej że u mnie całe osiedle wyłożone jest kostką.Ale z czasem można się przyzwyczaić i ja juz nie zwracam na to uwagi.

dzieci sa rozne, jedne lubia spac w spiworkach, inne placza, moj sie sprawdza, a kupilam z kolekcji Petit Bebe Blue :-) oprócz tego jeśli wasze dzieci kladziecie same spac, to polecam pluszaka, owieczke z bijacym serduszkiem, imituje bicie serca a dziecko naprawde uspokaja sie i zasypia!

grubych śpiworków nie polecam, raczej śpiworki lekkie a ciepłe, ja kupiłam taki DREAMER PRESTIGE firmy FERETTI, ma specjalne właściwości dzieki którym dziecko ani nie zmarznie ani się spoci się, dla mnie to lepsze rozwiązanie niż gruby śpiwór i przy tym ciężki, owieczka słyszałam o niej fajna przytulanka
[h=1][/h]

reklama
Do góry