reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

w poprzedniej spacerówce Gosi czasami używałam kocyka i nagminnie zsuwał się i wkręcał w koła. Ciagle był ubrudzony na rogach:baffled:

reklama
anka - mój podobnie tj. rzuca obiema nóżkami do góry i myk, myk, już przykrycia nie ma. dlatego teraz śpi w czymś co jest połączeniem pajaca (góra) i śpiworka (dół):-D, więc jestem na bank pewna, że się nie odkryje. Ja to mam wrażenie, że producenci naciągają z tą rozmiarówką, mój już nosi bodziaki na 74, a jak go mierzyliśmy to miał raz 62, raz 66, czyli średnio 64. Tak więc ja już teraz rzeczy mniejszych jak 80 nie kupuję:no: Jak za duży to nie problem, jak ciuszek za mały to już nie dosztukuję:no:

Nef
- dzięki wielkie;-)

pscółka ja też to zauważyłam albo Maja jest takim gigantem ale mierzyłam ją ma 62 65 cm a ubranka jedne na 68 dobre inne na 74 inne na 62 masakra jakaś najgorzej jest w Pepco jedno pranie i za małe

Anrezam- ja w Pepco kupiłam jednego bodziaka i na tym skończę. Mam jeszcze od nich pajaca (mam wrażenie, że kiepsko oddycha ta ich bawełna) i mam jedne spodenki te z całej trójki najbardziej ok, ale bodziaków nie polecam.

Ja mam tylko jedne dobre bodziaki resztę do niczego sprawdziły mi się takie na szeleczkach rampersy a tak poza tym nic.
Dziewczyny nie wiem czy oszalałam ale kupiłam spacerówkę eh mam wyrzuty sumienia :( kupiłam Quinny zapp xtra ma kubełkowe siedzenie i mała już w nim leżała. Można ją już teraz używać po mimo że mala nie siedzi ale nie wiem czy dobrze zrobiłam może mogłam ją męczyć w gondoli jeszcze eh nie wiem

hej
My też mamy śpiworek do spania... i teraz się zastanawiam - bo kołderka leży i czeka na swój czas... miała być od pół roku, ale teraz się waham czy nie kupić jeszcze jednego śpiworka duużego z rękawkami na zimę... zobaczymy czy znajdę coś za rozsądną cenę...

i z ciuszkami też mam to wrażenie - wszędzie piszą że 74 od 9 miesiąca do roczku a ja obserwuje te swoje ciuszki i mam wrażenie że bodziaki 68 robią się ciasne!!! czy to przez coraz większe pieluszki czy o co chodzi to nie wiem... nie jest możliwe aby Mania rosła w taki tempie...

teraz polujemy na 74... w lumpkach rzecz jasna i pojechałabym w końcu do smyka ale wózek oddadzą dopiero w piątek...

anila - a już myślałam, że mój Szymuś jakiś niewymiarowy:-D. On ten letni pajaco-śpiworek ma na rozmiar 80 i wcale nie jest za duży, tylko rękawy standardowo za długie:baffled:.

reklama
Do góry