reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - mój podobnie tj. rzuca obiema nóżkami do góry i myk, myk, już przykrycia nie ma. dlatego teraz śpi w czymś co jest połączeniem pajaca (góra) i śpiworka (dół), więc jestem na bank pewna, że się nie odkryje. Ja to mam wrażenie, że producenci naciągają z tą rozmiarówką, mój już nosi bodziaki na 74, a jak go mierzyliśmy to miał raz 62, raz 66, czyli średnio 64. Tak więc ja już teraz rzeczy mniejszych jak 80 nie kupuję Jak za duży to nie problem, jak ciuszek za mały to już nie dosztukuję
Nef - dzięki wielkie;-)
Nef - dzięki wielkie;-)
pscółka i spółka
Anrezam- ja w Pepco kupiłam jednego bodziaka i na tym skończę. Mam jeszcze od nich pajaca (mam wrażenie, że kiepsko oddycha ta ich bawełna) i mam jedne spodenki te z całej trójki najbardziej ok, ale bodziaków nie polecam.
Ja mam tylko jedne dobre bodziaki resztę do niczego sprawdziły mi się takie na szeleczkach rampersy a tak poza tym nic.
Dziewczyny nie wiem czy oszalałam ale kupiłam spacerówkę eh mam wyrzuty sumienia kupiłam Quinny zapp xtra ma kubełkowe siedzenie i mała już w nim leżała. Można ją już teraz używać po mimo że mala nie siedzi ale nie wiem czy dobrze zrobiłam może mogłam ją męczyć w gondoli jeszcze eh nie wiem
Dziewczyny nie wiem czy oszalałam ale kupiłam spacerówkę eh mam wyrzuty sumienia kupiłam Quinny zapp xtra ma kubełkowe siedzenie i mała już w nim leżała. Można ją już teraz używać po mimo że mala nie siedzi ale nie wiem czy dobrze zrobiłam może mogłam ją męczyć w gondoli jeszcze eh nie wiem
anila
hej
My też mamy śpiworek do spania... i teraz się zastanawiam - bo kołderka leży i czeka na swój czas... miała być od pół roku, ale teraz się waham czy nie kupić jeszcze jednego śpiworka duużego z rękawkami na zimę... zobaczymy czy znajdę coś za rozsądną cenę...
i z ciuszkami też mam to wrażenie - wszędzie piszą że 74 od 9 miesiąca do roczku a ja obserwuje te swoje ciuszki i mam wrażenie że bodziaki 68 robią się ciasne!!! czy to przez coraz większe pieluszki czy o co chodzi to nie wiem... nie jest możliwe aby Mania rosła w taki tempie...
teraz polujemy na 74... w lumpkach rzecz jasna i pojechałabym w końcu do smyka ale wózek oddadzą dopiero w piątek...
My też mamy śpiworek do spania... i teraz się zastanawiam - bo kołderka leży i czeka na swój czas... miała być od pół roku, ale teraz się waham czy nie kupić jeszcze jednego śpiworka duużego z rękawkami na zimę... zobaczymy czy znajdę coś za rozsądną cenę...
i z ciuszkami też mam to wrażenie - wszędzie piszą że 74 od 9 miesiąca do roczku a ja obserwuje te swoje ciuszki i mam wrażenie że bodziaki 68 robią się ciasne!!! czy to przez coraz większe pieluszki czy o co chodzi to nie wiem... nie jest możliwe aby Mania rosła w taki tempie...
teraz polujemy na 74... w lumpkach rzecz jasna i pojechałabym w końcu do smyka ale wózek oddadzą dopiero w piątek...
pscółka i spółka
anila - a już myślałam, że mój Szymuś jakiś niewymiarowy. On ten letni pajaco-śpiworek ma na rozmiar 80 i wcale nie jest za duży, tylko rękawy standardowo za długie.
anila
my śpiworek do spania też mamy 80... głównie chodzi o to aby nóżki były swobodne...
ale jest bez rękawków
ale jest bez rękawków
reklama
wiosna2013
ja też zaopatrzyłam się w bodziaki z biedronki. nawet fajne są.
Podziel się: