reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Co do tego gryzaczka smoczka to i u nas sie wogóle nie sprawdził .Ja kupiłam go dla synka i zero zainteresowania jak tylko miał go w buzi to próbował ssac a nie gryść i najcześciej zaraz go wypluwał.A ze uzywał smoczka zwykłego to tym gryzaczkiem był zdziwiony co to za kształt.Lepiej własnie sprawdzały sie te gryzaczki trzymane w rączce

reklama
Pscólko no to niestety gryzaczki bedą musiały poczekac jak mały podrosnie i rączka bedzie na tyle duza i sprawna że złapie i ja utrzyma,innej rady nie ma

A ja mogę śmiało polecić ten specyfikZiaja - Ziajka - kremowy olejek myjący dla dzieci na ciemieniuchę hypoalergiczny 300ml - Ceneo.pl sprawdzony w 100% uporał sie z ciemienuszka u Lenki.Miała ona nie wielką i ten olejek pieknie sie z nia uporał w tydzień ;-).Nie wiem jak sobie poradzi z wieksza ;-)
Do tego pieknie pachnie :-D

Pscółka musisz szukać...ja kupiłam ostatnio fajny gryzaczek, leciutki i cieniutki więc młody bez problemu utrzymuje go w łąpce. Te chłodzące są cieższe (tak ja przynajmniej oceniam) więc szukaj w tych silikonowych ;-)

pscółka a może lekka grzechotka? i tak maluchy pchają wszystko do buzi, czy to guma, czy materiał... po Gosi to nawet miałam wrażenie, że wolała właśnie ślinić takie materiałowe:-D

My mamy tą:
Lamaze Kolorowa Miękka Grzechotka Zebra 27077 (3392200974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest super leciutka i ma wąski uchwyt do trzymania, Bartek kilka razy już walnął sobie po głowie i nic nie bolało
Polecam bardzo, aż żałuję, że nie maiłam takiej przy Gosi:tak:

Z Lamaze to chyba jeszcze ta jest leciutka do trzymania, ale nie widziałam na zywo
LAMAZE Miękka GRZECHOTKA PANDA Szeleści Zoo 7076 (3359777782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a ta to chyba gryzaczek
LAMAZE GRZECHOTKA Robaczek GRYZAK Biedronka 27078 (3346617311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nef - mega mi się podoba grzechotka! To będzie mój pierwszy zakup jak tylko dostanę kasę. Bo Młody łapanie wiszących zabawek opanował i ciągnie je do buzi, teraz uczymy się na grzechotkach i gryzakach, ale wszystko jest właśnie jeszcze dla niego za ciężkie...

reklama
Do góry