reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Dziewczyny muszę już kupić łóżeczko turystyczne, które też będzie służyć za kojec. Będziemy je przewozić w bagażniku, polećcie coś proszę:-)

reklama
pscółka najważniejsze, żeby łóżeczko turystyczne miało możliwość rozsunięcia wyjścia dla starszego niemowlaka
inne bajery typu przewijak, podwyższane dno dla noworodka już raczej nie dla was, bo Szymon chyba juz na to za duży i za ciężki.

Phelcia daję radę, zwłaszcza, że po ciązy kręgosłup przyzwyczajony jest do tego typu obciążenia. Ale Bartuś na razie wydaje mi sie za mały na dłuższe trasy, więc też nie mogę powiedziać jakby to było nosić go np. godzinę. Na razie to tak po 15 min. i jest na pewno lżej niż na rekach.:tak:

wiosna a co robisz z pasami nosidła? pozwalasz im tak wisieć, czy jakoś zaczepiasz?

Nef- ja z tych pasów robię kokardkę <kurde, nie mam żadnego zdjęcia zgranego na kompa>. W sumie to też się zastanawiałam, jak je ukryć... . Ja miałam takie dłuższe wyjście z nosidłem przy okazji biegania za garniturem, to nie narzekam. Fajnie było, że w każdej chwili mogłam przytulić/podotykać dziecko

reklama
Dziewczyny chce zakupic łuk Tiny love jaki polecacie mam do wyboru albo słoneczny spacer lub leśni przyjaciele bardziej podoba mi sie drugi bo nie ma motylka:pjak w pierwszym:p no nie wiem prosze o opinie mam ktore dzieciaczki posiadaja taki fajny gadzet:p

Do góry