reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
D|ziewczyny, powoli zaczynam myśleć o kupnie krzesełka do karmienia. Orientowałyście się może co dobre? Polecane? Wolę się najpierw zapytam, doradzić, bo spacerówkę najpierw kupiłam, a potem w necie czytałam opinię, że taka sobie, a nawet, że kiepska...

Myślę też, żeby zakupić już fotelik samochodowy powyżej 10kg... Wolę go kupić, jak dostanę pieniążki, bo potem nie wiadomo, co będzie :( Macie jakieś fajne modele? Pewnie jeszcze się nie orientowałyście... Ja lubię mieć kupione na "zaś"... Poza tym będę szukać używanego w dobrym stanie, a znalezienie odpowiedniego może potrwać :)

Ostatnio zakupiłam Mimi leżaczek z Bright Starts, taki zwykły bez żadnych dodatków, bardzo zadowolona, chociaż widzi świat z innej perspektywy:-)
hq939_bright-starts-savann-a1.jpg

Załączniki

• hq939_bright-starts-savann-a1.jpg
    hq939_bright-starts-savann-a1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 35
anka ja mam dla Gosi fotelik Romer King Plus, była wysoka, wiec przesiadła się do niego jak miała 10 miesięcy i nadal się mieści, ale zagłówek jest już na styk. Jesienią jak trzeba będzie kurtkę założyć, będzie ciężko.

King Plus ma 4* w testach adac, regulowany zagłówek, możliwość rozkładania kiedy dziecko jest zapięte. Montuje sie go pasami. Te pasy wchodzą jakby w środek skorupy fotela.
Ważna uwaga, żeby go wypiąć z pasów, musi być calkowicie złożony, bo inaczej sie nie otworzy.

6 lat temu miałam avent kubek-niekapek-200-ml-avent-philips-scf60012-6m-5.800x600-s.jpg, potem zmieniałam tylko "dziubki" z miękkiego na twardy. a teraz chyba tomee tippee tommee-tippee-explora-pierwszy-kubek-niekapek-150ml-0-bpa-44600076.jpg króluje.

Załączniki

• kubek-niekapek-200-ml-avent-philips-scf60012-6m-5.800x600-s.jpg
    kubek-niekapek-200-ml-avent-philips-scf60012-6m-5.800x600-s.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 40
  • tommee-tippee-explora-pierwszy-kubek-niekapek-150ml-0-bpa-44600076.jpg
    tommee-tippee-explora-pierwszy-kubek-niekapek-150ml-0-bpa-44600076.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 33
D|ziewczyny, powoli zaczynam myśleć o kupnie krzesełka do karmienia. Orientowałyście się może co dobre? Polecane? Wolę się najpierw zapytam, doradzić, bo spacerówkę najpierw kupiłam, a potem w necie czytałam opinię, że taka sobie, a nawet, że kiepska...

Myślę też, żeby zakupić już fotelik samochodowy powyżej 10kg... Wolę go kupić, jak dostanę pieniążki, bo potem nie wiadomo, co będzie :( Macie jakieś fajne modele? Pewnie jeszcze się nie orientowałyście... Ja lubię mieć kupione na "zaś"... Poza tym będę szukać używanego w dobrym stanie, a znalezienie odpowiedniego może potrwać :)

my mamy identyczne Africa polecam :) starszakowi sie podobalo:)i wygodnie w nim siedzial:)KRZESEŁKO DO KARMIENIA 4BABY KID CONTINENTAL (3361367914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry