reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Nef- szmaciane gryzaki mam, ale pomyślałam, że taki chłodzący przyniesie mu ulgę. Z Lamaze dostałam takiego dużego pieska, jak Ty pokazałaś konika, jak na razie zainteresowanie nim raczej małe.

U mnie ze szmacianych bardzo sprawdza się taka szmatka/przytulanka hipo (już go nie widzę na allegro, ale ta krówka co do zasady podobna). Przydaje się do leżenia na brzuszku i obgryzania uszek. Tak wiec polecam dla tych co nie lubią leżeć na brzuszku.

PLUSZOWA przytulanka grzechotka GRYZAK krówka (3416003979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ps: i stanowi doskonałą amortyzację jak główka w niekontrolowany sposób opada na podłogę, co u mnie się zdarzało :-)

Ostatnia edycja:
pscółka fajne te zabawki

izik
my mamy z tej serii motyla, też super sprawa, Gosia go uwielbiała, a teraz Bartkowi służy:-D

anka no jak Ci synek pozwoli, to będziesz mogła się też trochę pobawić:-D

czarno białe obrazki się sprawdzają, my mamy karuzelkę z czarno-białymi wzorami, a wczoraj odpaliłam taki hmm leżaczek ( ?) z Fisher price, (w sumie nie wiem czy dobrze tego używamy, ale nie znalazłam fotki ani opisu nigdzie w internecie :-() i tam też mamy pluszowe zabaweczki dwie rybki, jedna kolorowa, druga niebieska z czarno-białymi płetwami...i ta bardziej go interesuje.

Zdjęcie-0071.jpg gra i buczy :-) zainteresowanie hmmmm....średnie

Załączniki

• Zdjęcie-0071.jpg
    Zdjęcie-0071.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
hania nie wiem co jest grane, ale jak wchodzę na twoje linki z allegro, to włącza mi się facebook:szok: i jakieś ostrzeżenie o pilnowaniu swojego hasła...

Do góry