reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Nef- szmaciane gryzaki mam, ale pomyślałam, że taki chłodzący przyniesie mu ulgę. Z Lamaze dostałam takiego dużego pieska, jak Ty pokazałaś konika, jak na razie zainteresowanie nim raczej małe.

U mnie ze szmacianych bardzo sprawdza się taka szmatka/przytulanka hipo (już go nie widzę na allegro, ale ta krówka co do zasady podobna). Przydaje się do leżenia na brzuszku i obgryzania uszek. Tak wiec polecam dla tych co nie lubią leżeć na brzuszku.

PLUSZOWA przytulanka grzechotka GRYZAK krówka (3416003979) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ps: i stanowi doskonałą amortyzację jak główka w niekontrolowany sposób opada na podłogę, co u mnie się zdarzało :-)

Ostatnia edycja:
pscółka fajne te zabawki

izik
my mamy z tej serii motyla, też super sprawa, Gosia go uwielbiała, a teraz Bartkowi służy:-D

anka no jak Ci synek pozwoli, to będziesz mogła się też trochę pobawić:-D

czarno białe obrazki się sprawdzają, my mamy karuzelkę z czarno-białymi wzorami, a wczoraj odpaliłam taki hmm leżaczek ( ?) z Fisher price, (w sumie nie wiem czy dobrze tego używamy, ale nie znalazłam fotki ani opisu nigdzie w internecie :-() i tam też mamy pluszowe zabaweczki dwie rybki, jedna kolorowa, druga niebieska z czarno-białymi płetwami...i ta bardziej go interesuje.

Zdjęcie-0071.jpg gra i buczy :-) zainteresowanie hmmmm....średnie

Załączniki

• Zdjęcie-0071.jpg
    Zdjęcie-0071.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
hania nie wiem co jest grane, ale jak wchodzę na twoje linki z allegro, to włącza mi się facebook:szok: i jakieś ostrzeżenie o pilnowaniu swojego hasła...

Do góry