reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Polecam - Odradzam

Ja lecę na Dadach i ani razu nic nie przemokło, a Idylla całe noce w jednej pieluszce przesypia, więc rano jest naprawdę nasiąknięta.
a kupiłas ostatnio te w promocji??? da op w cenie 39zł:) ja wzielam 4 juz po 54 w paczce wiec 108 pieluch, nie sa zle ale to nie to co Pampers...

reklama
renczysia- to co innego z tym siusiakiem :)- u nas bodziak był wilgotny bo napęczniały od siuśków pampers nie dawał rady , w nocy musiałam koniecznie zmieniać

dziewczynki u nas zmienianie noca konieczne jest codzien :) uzywamy pampersow, tych na noc tez i libero oraz firmy krzak ktorych w pl nie ma :) niestety Arlenka czesto przesiusiana... ostatnio libero majtki dobrze sie sprawdzily ale w pl sa czy nie niewiem..
za to moge polecic nasza spacerowke hehe WÓZEK SPACEROWY DELTI DOT Z TORBĄ W KOMPLECIE :: Sklep dla Ciebie Mamo- Bajka jest fantastyczna, nie nalezy do najlzejszych na rynku(sprawdzalam te najlzejsze i Arlena teraz w swoich gabarytach byla akurat a gdzie myslec o przyszlym roku?? poza tym gdzie kocyk lub cos w tym stylu wcisnac? no i latwe skladanie to byly mity :/) jest super zabudowana dla mniejszego dziecka typu Arlenka, mieciutkie boczki itd, ma duzo miejsca takze dla wiekszego dziecka bo jest szeroka, swietnie sie prowadzi i co istotne sklada sie jedna reka i podobnie rozklada, jedyny minus to fakt ze koszyk na zakupy w sumie moglby nie istniec bo ciezko cos do niego wlozyc mimo ze nie jest malutki ale jak dla mnie nie jest to akurat problem dlatego jestem zachwycona :) ciekawostka - posiadamy model prezentowany na zdjeciu... czyli jak dla przeciwnika rozowego koloru dosyc rozowy hehe :)

No i jeszcze mamy ten balsam

Lipikar Syndet, Lipikar od La Roche-Posay

chyba nie wpadlabym na pomysl zakupu tej firmy ale sprezentowala go Arlenie kolezanka pracujaca w aptece, jest swietny i bardzo wydajny, naprawde niewiele potrzeba a cale cialko jest nasmarowane i pomaga bardzo na suche plamki jesli ktoras z was ma podobny problem :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry