reklama
sunnflower
Fanka BB :)
Ja bym chciała odnośnie plastrów znieczulających 'emla' - w zasadzie nie mogę powiedzieć czy polecam czy odradzam , ale chciałam opisać plusy i minusy.
Pierwszy raz teraz przykleiliśmy na szczepienie - po pierwsze koszt 25 zł za 2 szt - trochę sporo, mała i tak płakała, może mniej niż ostatnio. I tak jak lekarka mówiła - tym razem miała rację - Zuzka nigdy wcześniej nie miała odczynu po szczepionce, a teraz ma już drugi dzień czerwone kółko. Lekarka mówiła że tak dzieje się po tych plastrach bo wstępnie obkurczają naczynie a potem rozszerzają
Pierwszy raz teraz przykleiliśmy na szczepienie - po pierwsze koszt 25 zł za 2 szt - trochę sporo, mała i tak płakała, może mniej niż ostatnio. I tak jak lekarka mówiła - tym razem miała rację - Zuzka nigdy wcześniej nie miała odczynu po szczepionce, a teraz ma już drugi dzień czerwone kółko. Lekarka mówiła że tak dzieje się po tych plastrach bo wstępnie obkurczają naczynie a potem rozszerzają
U
użytkowniczka r
Gość
Właśnie testuje DADY hm... pierwsza pielucha po godzinie nie sprawdziła się,bodziaczek mokry :-/
Chyba zostanę przy HUGGIESACH...
Po ponad tygodniowym testowaniu pieluch DADA wystawiam... POZYTYWA :-)))
Chociaż HUGGIESY też mam ale rozmiar 4+ i są większe niż DADY,więc na razie leżą :-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez jestem tylko na DADAch i jestem bardzo zadowolona
kasiarem1
Fanka BB :)
polecam herbatkę bobofen na zaparcia nam pomogła Bobofen fix - Zioła w kurczowych dolegliwościach żołądka i jelit 1,6 g x 20 saszetek. - Sklep Medyczno-Zielarski
reklama
Podziel się: