reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

Co do pieluch Libero pamiętam były w sklepach parenaście lat temu, ale teraz juz nie ma. wiem, ze w Rosji sprzedają.

reklama
Ja jak kupowałam wózek to patrzyłam, żeby miał jedna rączke. Posiadając do kompletu Lolka to byl priorytet ;-)

Ja bym chciała odnośnie plastrów znieczulających 'emla' - w zasadzie nie mogę powiedzieć czy polecam czy odradzam , ale chciałam opisać plusy i minusy.
Pierwszy raz teraz przykleiliśmy na szczepienie - po pierwsze koszt 25 zł za 2 szt - trochę sporo, mała i tak płakała, może mniej niż ostatnio. I tak jak lekarka mówiła - tym razem miała rację - Zuzka nigdy wcześniej nie miała odczynu po szczepionce, a teraz ma już drugi dzień czerwone kółko. Lekarka mówiła że tak dzieje się po tych plastrach bo wstępnie obkurczają naczynie a potem rozszerzają

Właśnie testuje DADY hm... pierwsza pielucha po godzinie nie sprawdziła się,bodziaczek mokry :-/
Chyba zostanę przy HUGGIESACH...

Po ponad tygodniowym testowaniu pieluch DADA wystawiam... POZYTYWA :-)))
Chociaż HUGGIESY też mam ale rozmiar 4+ i są większe niż DADY,więc na razie leżą :-)

ja całkiem przeszłam na DADY ;p a teraz otworzyli nam nową Biedronkę i zrobili promocje - paczka po 19,99 zł, obkupiłam się na zapas że hej ;p

Polecam promocję pampersów w rossmanie - 2 paki po 70 szt czwórek za 89,99 i dodatkowo chusteczki nawilżane za 1 grosz :)

reklama
Do góry