reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

Ja lecę na Dadach i ani razu nic nie przemokło, a Idylla całe noce w jednej pieluszce przesypia, więc rano jest naprawdę nasiąknięta.
a kupiłas ostatnio te w promocji??? da op w cenie 39zł:) ja wzielam 4 juz po 54 w paczce wiec 108 pieluch, nie sa zle ale to nie to co Pampers...

reklama
renczysia- to co innego z tym siusiakiem :)- u nas bodziak był wilgotny bo napęczniały od siuśków pampers nie dawał rady , w nocy musiałam koniecznie zmieniać

dziewczynki u nas zmienianie noca konieczne jest codzien :) uzywamy pampersow, tych na noc tez i libero oraz firmy krzak ktorych w pl nie ma :) niestety Arlenka czesto przesiusiana... ostatnio libero majtki dobrze sie sprawdzily ale w pl sa czy nie niewiem..
za to moge polecic nasza spacerowke hehe WÓZEK SPACEROWY DELTI DOT Z TORBĄ W KOMPLECIE :: Sklep dla Ciebie Mamo- Bajka jest fantastyczna, nie nalezy do najlzejszych na rynku(sprawdzalam te najlzejsze i Arlena teraz w swoich gabarytach byla akurat a gdzie myslec o przyszlym roku?? poza tym gdzie kocyk lub cos w tym stylu wcisnac? no i latwe skladanie to byly mity :/) jest super zabudowana dla mniejszego dziecka typu Arlenka, mieciutkie boczki itd, ma duzo miejsca takze dla wiekszego dziecka bo jest szeroka, swietnie sie prowadzi i co istotne sklada sie jedna reka i podobnie rozklada, jedyny minus to fakt ze koszyk na zakupy w sumie moglby nie istniec bo ciezko cos do niego wlozyc mimo ze nie jest malutki ale jak dla mnie nie jest to akurat problem dlatego jestem zachwycona :) ciekawostka - posiadamy model prezentowany na zdjeciu... czyli jak dla przeciwnika rozowego koloru dosyc rozowy hehe :)

No i jeszcze mamy ten balsam

Lipikar Syndet, Lipikar od La Roche-Posay

chyba nie wpadlabym na pomysl zakupu tej firmy ale sprezentowala go Arlenie kolezanka pracujaca w aptece, jest swietny i bardzo wydajny, naprawde niewiele potrzeba a cale cialko jest nasmarowane i pomaga bardzo na suche plamki jesli ktoras z was ma podobny problem :)

reklama
Do góry