reklama
U
użytkowniczka r
Gość
W Rossmanie wybrane obiadki Gerber są po 4,29 za duży słoiczek.
A w Bierdonce duże dwupaki obiadków 6,99 :-)
a ja bardzo polecam Tescowe pieluchy Baby Essentials-takie zielone. Cena 29.9 za 54 sztza rozmiar do 18kg(choc ostatnio kupilam za 26zł) wzorek fajny i co najwazniejsze mają strechowe boczki-jak w huggiesach praiwe. Wiec nie przeciekają nie smierdzą(jak np Dady) a cena miła.
Kupowalam wczesniej paczke tych pieluch GAGA tez w tesco ale jakies za duze byly. Wyciecia nie do konca spasowane a te zielone super!!!
Kupowalam wczesniej paczke tych pieluch GAGA tez w tesco ale jakies za duze byly. Wyciecia nie do konca spasowane a te zielone super!!!
U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia, ale z Gerbera, czy Bobovity???
a Bobo kochana,ale dla mnie to bez roznicy,bo moj je wszystko,no prawie... :-)
sunnflower
Fanka BB :)
W Tesco promocja chusteczek Huggis - 6 paczek po 62 chusteczki za 23 zł
cristalrose
Fanka BB :)
Mąż dziś specjalnie pojechał do tesco po te chusteczki i były 2 paczki po 7 zł z groszami, nabrał pół koszyka (bo normalnie płacimy po 6zł) a przy kasie się okazało, że nie ma żadnej promocji i to cena za 1 paczkę
Dziewczyny pisałyście kiedyś, że słoiczki po deserkach się nie wekują ponownie. No, nie dawało mi to spokoju i musiałam przetestowac. Okazało się, że jak najbardziej się wekują Testowałam na deserku bobofrut, ale one wszystkie są identycznie. Robiłam jak przy tradycyjnych słoikach - suche nakrętki, suche brzegi gwint. - no i nie było najmniejszego problemu z zawekowaniem.
Dziewczyny pisałyście kiedyś, że słoiczki po deserkach się nie wekują ponownie. No, nie dawało mi to spokoju i musiałam przetestowac. Okazało się, że jak najbardziej się wekują Testowałam na deserku bobofrut, ale one wszystkie są identycznie. Robiłam jak przy tradycyjnych słoikach - suche nakrętki, suche brzegi gwint. - no i nie było najmniejszego problemu z zawekowaniem.
reklama
cristalrose ale one mają tendencje do tego ze niby sie zawekują a puszczają. Ja nie testowałam bo ja pakuje jedzonko do takich sloiczkow po koncentratach na przykład, ale mojej mamie sie kilka takich typowo po deserkach sloiczkow nie zawekowało i przekładała
(a ona wprawe w wekowaniu to ma) Zresztą ja na tak długo nie robie. Zupki z mięsem to max na 3 dni.
wwwwwwwwooooooooowwwwwww cristal wlasnie zobaczylam na suwaczku jak pieknie Ci idzie walka z "wagą"!!!! gratki!!!
(a ona wprawe w wekowaniu to ma) Zresztą ja na tak długo nie robie. Zupki z mięsem to max na 3 dni.
wwwwwwwwooooooooowwwwwww cristal wlasnie zobaczylam na suwaczku jak pieknie Ci idzie walka z "wagą"!!!! gratki!!!
Podziel się: