reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

reklama
a ja bardzo polecam Tescowe pieluchy Baby Essentials-takie zielone. Cena 29.9 za 54 sztza rozmiar do 18kg(choc ostatnio kupilam za 26zł) wzorek fajny i co najwazniejsze mają strechowe boczki-jak w huggiesach praiwe. Wiec nie przeciekają nie smierdzą(jak np Dady) a cena miła.
Kupowalam wczesniej paczke tych pieluch GAGA tez w tesco ale jakies za duze byly. Wyciecia nie do konca spasowane a te zielone super!!!

a ja polecam pieluchy Auchanowskie-b.fajne, za 26 zł i mają z tyłu gumke-nawet huggiesy takiej nie mają:D
nazwa chyba baby COMFORT eco dry.
białe (nie kolorowe) ale co tam jak przyzwoite

Mąż dziś specjalnie pojechał do tesco po te chusteczki i były 2 paczki po 7 zł z groszami, nabrał pół koszyka (bo normalnie płacimy po 6zł) a przy kasie się okazało, że nie ma żadnej promocji i to cena za 1 paczkę:baffled:

Dziewczyny pisałyście kiedyś, że słoiczki po deserkach się nie wekują ponownie. No, nie dawało mi to spokoju i musiałam przetestowac. Okazało się, że jak najbardziej się wekują :tak: Testowałam na deserku bobofrut, ale one wszystkie są identycznie. Robiłam jak przy tradycyjnych słoikach - suche nakrętki, suche brzegi gwint. - no i nie było najmniejszego problemu z zawekowaniem.

reklama
cristalrose ale one mają tendencje do tego ze niby sie zawekują a puszczają. Ja nie testowałam bo ja pakuje jedzonko do takich sloiczkow po koncentratach na przykład, ale mojej mamie sie kilka takich typowo po deserkach sloiczkow nie zawekowało i przekładała
(a ona wprawe w wekowaniu to ma:D) Zresztą ja na tak długo nie robie. Zupki z mięsem to max na 3 dni.
wwwwwwwwooooooooowwwwwww cristal wlasnie zobaczylam na suwaczku jak pieknie Ci idzie walka z "wagą"!!!! gratki!!!

Do góry