reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

Fuuu! Zdecydowanie ODRADZAM tabletki do zmywarki z biedronki - glossima. Śmierdzą po nich naczynia tak, że prędzej zjem z brudnego niż z umytego w tych tabletkach.
Za to polecam tabletki z lidla -W5.

reklama
polecam pampersy rosmanowskie BABYDREAM 4 niecałe 20 zł ( chyba 19,99) za 40 pampersów.

Plusy- nie przemakają jak Dady ( od których bodziak robił się wilgotny)

Właśnie testuje DADY hm... pierwsza pielucha po godzinie nie sprawdziła się,bodziaczek mokry :-/
Chyba zostanę przy HUGGIESACH...

U nas dady też nie dały rady, kupiłam huggies i niestety też "przepuszczają" poza tym przepaść między 3 i 4 jest taka, że 3 za małe a 4 za duże, więc wracamy do niezawodnych pampersów i pozostaniemy im wierni :)

Każda pupusia inna i każdej podpasuje coś innego :-) Ja póki co zadowolona jestem z Huggiesow ale chciałam zobaczyć te Dady bo dziewczyny chwalą.Pierwsza pieluszka nie dała rady,ale zobaczymy co będzie się działo dalej :-)

Ja lecę na Dadach i ani razu nic nie przemokło, a Idylla całe noce w jednej pieluszce przesypia, więc rano jest naprawdę nasiąknięta.

A ja polecam w ramach gryzaka gumową kaczkę do kąpieli :D Rewelacja :) Franek dostał w weekend od dziadków i już ją uwielbia. A najbardziej się cieszy, jak uda mu się ją ścisnąć tak że zapiszczy. Ewentualnie jak ktoś ją ściska i dmucha mu wtedy powietrzem w twarz :) Szaleństwo ;)

Każda pupusia inna i każdej podpasuje coś innego :-) Ja póki co zadowolona jestem z Huggiesow ale chciałam zobaczyć te Dady bo dziewczyny chwalą.Pierwsza pieluszka nie dała rady,ale zobaczymy co będzie się działo dalej :-)
Ja też jestem zadowolona, a raczej byłam. Ostatnio chyba coś zmienili - paczka taka sama a w środku jakieś inne huggiesy:eek: Odrobinę mniejsze, węższe ale z dłuższymi rzepami i w sumie nawet bardziej dopasowane, ale mają ogromny minus - wychodzą z nich te kulki żelowe jak jest mocno zasikana pielucha. Nie mam pojęcia jak to możliwe, ale Mały ma je na brzuchu:baffled:

Ja też jestem zadowolona, a raczej byłam. Ostatnio chyba coś zmienili - paczka taka sama a w środku jakieś inne huggiesy:eek: Odrobinę mniejsze, węższe ale z dłuższymi rzepami i w sumie nawet bardziej dopasowane, ale mają ogromny minus - wychodzą z nich te kulki żelowe jak jest mocno zasikana pielucha. Nie mam pojęcia jak to możliwe, ale Mały ma je na brzuchu:baffled:

może dlatego że dużo leży na brzuchu, sporo jeszcze dopełza, trochę na raczkach obskoczy i pieluszka ciągle w ruchu jest.

Co do pieluch- zauważyłam małą prawidłowość- jak są w promocji to zawsze jakieś trefne mi się trafia opakowanie

reklama
Mamolka - tylko nie wiem jak one przez tę włókninę przechodzą, jest dość gęsta. A w ogóle to chyba nie powinny wcale.
U mnie też promocja=pułapka :dry:

Do góry