reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Polecam - Odradzam

Fuuu! Zdecydowanie ODRADZAM tabletki do zmywarki z biedronki - glossima. Śmierdzą po nich naczynia tak, że prędzej zjem z brudnego niż z umytego w tych tabletkach.
Za to polecam tabletki z lidla -W5.

reklama
polecam pampersy rosmanowskie BABYDREAM 4 niecałe 20 zł ( chyba 19,99) za 40 pampersów.

Plusy- nie przemakają jak Dady ( od których bodziak robił się wilgotny)

Właśnie testuje DADY hm... pierwsza pielucha po godzinie nie sprawdziła się,bodziaczek mokry :-/
Chyba zostanę przy HUGGIESACH...

U nas dady też nie dały rady, kupiłam huggies i niestety też "przepuszczają" poza tym przepaść między 3 i 4 jest taka, że 3 za małe a 4 za duże, więc wracamy do niezawodnych pampersów i pozostaniemy im wierni :)

Każda pupusia inna i każdej podpasuje coś innego :-) Ja póki co zadowolona jestem z Huggiesow ale chciałam zobaczyć te Dady bo dziewczyny chwalą.Pierwsza pieluszka nie dała rady,ale zobaczymy co będzie się działo dalej :-)

Ja lecę na Dadach i ani razu nic nie przemokło, a Idylla całe noce w jednej pieluszce przesypia, więc rano jest naprawdę nasiąknięta.

A ja polecam w ramach gryzaka gumową kaczkę do kąpieli :D Rewelacja :) Franek dostał w weekend od dziadków i już ją uwielbia. A najbardziej się cieszy, jak uda mu się ją ścisnąć tak że zapiszczy. Ewentualnie jak ktoś ją ściska i dmucha mu wtedy powietrzem w twarz :) Szaleństwo ;)

Każda pupusia inna i każdej podpasuje coś innego :-) Ja póki co zadowolona jestem z Huggiesow ale chciałam zobaczyć te Dady bo dziewczyny chwalą.Pierwsza pieluszka nie dała rady,ale zobaczymy co będzie się działo dalej :-)
Ja też jestem zadowolona, a raczej byłam. Ostatnio chyba coś zmienili - paczka taka sama a w środku jakieś inne huggiesy:eek: Odrobinę mniejsze, węższe ale z dłuższymi rzepami i w sumie nawet bardziej dopasowane, ale mają ogromny minus - wychodzą z nich te kulki żelowe jak jest mocno zasikana pielucha. Nie mam pojęcia jak to możliwe, ale Mały ma je na brzuchu:baffled:

Ja też jestem zadowolona, a raczej byłam. Ostatnio chyba coś zmienili - paczka taka sama a w środku jakieś inne huggiesy:eek: Odrobinę mniejsze, węższe ale z dłuższymi rzepami i w sumie nawet bardziej dopasowane, ale mają ogromny minus - wychodzą z nich te kulki żelowe jak jest mocno zasikana pielucha. Nie mam pojęcia jak to możliwe, ale Mały ma je na brzuchu:baffled:

może dlatego że dużo leży na brzuchu, sporo jeszcze dopełza, trochę na raczkach obskoczy i pieluszka ciągle w ruchu jest.

Co do pieluch- zauważyłam małą prawidłowość- jak są w promocji to zawsze jakieś trefne mi się trafia opakowanie

reklama
Mamolka - tylko nie wiem jak one przez tę włókninę przechodzą, jest dość gęsta. A w ogóle to chyba nie powinny wcale.
U mnie też promocja=pułapka :dry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry