reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

reklama
mi ortopeda powiedzial ze jak mam wyskoczyc na rehabilitacje albo cos takiego to spokojnie moge dziecko w to zapakowac:tak:

Pyszny jest ten krem, nam jednak nie pomógł za bardzo, ale Młody pochłonął w pół słoiczka w minutę:tak:...a ja dokończyłam:zawstydzona/y:

Info dla Huggiesowych mam :-) - nie za bardzo opłaca sie kupowac 4+, wg mnie są identyczne rozmiarowo jak 4, może jakieś milimetry ledwie dostrzegalne, ale jest ich w paczce 64 vs 70 rozm. 4 za te samą cenę.

Ja mam właśnie 2 opakowania Huggies 4+ 64szt. ale to mąż kupował,promocja była w jeden dzień w realu 33zł za opakowanie.Więc kupił jedno opakowanie 3 i dwa opakowania 4+.dopiero po zakupie wyczaiłam że są 4 i 4+ heh

A ja polecam - może na dzień dziecka - kupić bączek :) Wczoraj kupiliśmy Frankowi, bo nikt już teraz nie wpada na pomysł kupienia dziecku takiej prostej zabawki ;) I robi furorę! Tylko trzeba go nakręcać ;) Ale Pucek wpatruje się w niego jak urzeczony, trąca łapką - bączek ucieka, więc trzeba go gonić. I tak w nieskończoność ;)

A ja polecam - może na dzień dziecka - kupić bączek :) Wczoraj kupiliśmy Frankowi, bo nikt już teraz nie wpada na pomysł kupienia dziecku takiej prostej zabawki ;) I robi furorę! Tylko trzeba go nakręcać ;) Ale Pucek wpatruje się w niego jak urzeczony, trąca łapką - bączek ucieka, więc trzeba go gonić. I tak w nieskończoność ;)

popieram ..Olek też dostał- fajna zabawka

reklama
Do góry