reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

reklama
Ja polecam worki próżniowe te z biedrony. Zachęcona opiniami dziewczyn zakupiłam takowe. Genialna sprawa!!! Mam zamiar kupić jeszcze kilka sztuk. Ogromna oszczędność miejsca!

Gdzie w biedronce są te worki? Rzucili je niedawno, czy na stałe są, bo ich nigdzie nie widziałam...

mamolka ja też przesypuje do puszki, co mi sie skończy porcja to myje, wyparzam i wsypuję nową paczkę, moim zdaniem własnie tak jest higieniczniej niż nieszczelnie zamkniętej folii czy kruszącego sie pudełka, bo to mnie dobijało najbardziej:///

Sarka robię dokładnie to samo, ale nie wyparzam, tylko myję w bardzo gorącej wodzie, bo z kranu mi leci taka, że ledwo ręce można włożyć, i zostawiam puszkę do wyschnięcia

Hipp do pupy tez bezzapachowy jest:)

Ja jestem fanką Pampersów i juz zadnych testów nie robimy, te Baby activ są rewelacyjne, super chłonne, wygodne, mieciutkie i slicznie pachną:tak:Sleep&play też są ok ale rzeczywiście na noc - bo nie maja rozciągliwych rzepów.

My stosujemy tylko Premium Care. Uważam, że są najlepsze.

reklama
a ja polecam skarpetki z Tesco-takie grubsze frotkowe antyposlizgowe ( z takimi łapkami na podeszwach) super bo sa wysokie-podkolanka prawie i nie tak prosto je zdjąć;), szkoda tylko że na lato za ciepłe..

Do góry