reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam - Odradzam

Odradzam kubek niekapek Canpol (taki jak Krzysi trzyma na zdjęciu w podpisie) z obrazkiem Misia. Po 2 myciu zmyła sie miarka a teraz zmywa się obrazek poza tym trzeba dobrze dokręcić rączki, żeby nie latały. Dziewczyny proszę o polecenie niekapka najlepiej jakiegoś z obrazkiem bo bez Krzyś nie bardzo lubi ;)

reklama
nie wiem czy tu i na temat, ale na pewno dużo z was czasem ogląda się na niektóre zabawki mimo że maluszki jeszcze do nich nie dorastają, po prostu chcę wystawić pozytywną opinię o drewnianych puzzlach - literkach z biedronki, na razie tym bawi się Ania, ale są dość trwałe że myślę że doczekają aż Wikunia też nimi się będzie bawić, jak któraś ma jeszcze w biedronce to nawet na jakiś prezent urodzinowy też może się nadać

Obawiam się, że żadne dziecko nie powinno być w takim noszone...
Polecam jednorazowe podkłady do przewijania z rossmana i z lidla. Teraz jak zrobiło się ciepło i Igor w domu praktycznie ciągle bez pieluchy, są niezastąpione... kładę cerata do góry i przykrywam flanelą i są wielorazowe :)

Obawiam się, że żadne dziecko nie powinno być w takim noszone...
Polecam jednorazowe podkłady do przewijania z rossmana i z lidla. Teraz jak zrobiło się ciepło i Igor w domu praktycznie ciągle bez pieluchy, są niezastąpione... kładę cerata do góry i przykrywam flanelą i są wielorazowe :)

Ja Mikosia noszę w nim tylko do sklepu

reklama
Do góry