reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

Odradzam kubek niekapek Canpol (taki jak Krzysi trzyma na zdjęciu w podpisie) z obrazkiem Misia. Po 2 myciu zmyła sie miarka a teraz zmywa się obrazek poza tym trzeba dobrze dokręcić rączki, żeby nie latały. Dziewczyny proszę o polecenie niekapka najlepiej jakiegoś z obrazkiem bo bez Krzyś nie bardzo lubi ;)

reklama
nie wiem czy tu i na temat, ale na pewno dużo z was czasem ogląda się na niektóre zabawki mimo że maluszki jeszcze do nich nie dorastają, po prostu chcę wystawić pozytywną opinię o drewnianych puzzlach - literkach z biedronki, na razie tym bawi się Ania, ale są dość trwałe że myślę że doczekają aż Wikunia też nimi się będzie bawić, jak któraś ma jeszcze w biedronce to nawet na jakiś prezent urodzinowy też może się nadać

Obawiam się, że żadne dziecko nie powinno być w takim noszone...
Polecam jednorazowe podkłady do przewijania z rossmana i z lidla. Teraz jak zrobiło się ciepło i Igor w domu praktycznie ciągle bez pieluchy, są niezastąpione... kładę cerata do góry i przykrywam flanelą i są wielorazowe :)

Obawiam się, że żadne dziecko nie powinno być w takim noszone...
Polecam jednorazowe podkłady do przewijania z rossmana i z lidla. Teraz jak zrobiło się ciepło i Igor w domu praktycznie ciągle bez pieluchy, są niezastąpione... kładę cerata do góry i przykrywam flanelą i są wielorazowe :)

Ja Mikosia noszę w nim tylko do sklepu

reklama
Do góry