No bo on faktycznie nie podtrzymuje biustu za bardzo. Właściwie to ten cienki drucik nie wiem po co w nim jest. Ale ja mam teraz średnie C, więc jak dla mnie jest rewelacyjny Muszę sobie kupić drugi, bo ten z Naturany już się do niczego nie nadaje...
reklama
cristalrose
Fanka BB :)
cristalrose mowisz o tym kremie przeciw odparzeniom w takim niebieskim plastikowym pudelku? bo ja go kupilam na poczatku i od jakiegos miesiaca nie moge w zadnym rossmannie go dostac? gdzie ty go kupujesz?
Miałam na myśli ten do skóry wrażliwej bezzapachowy w różowej tubce, ale on różni się tylko brakiem zapachu i dod. olejku migdałowego;-)
Krem przeciw odparzeniom (do skóry wrażliwej ) , Extrasensitive Wundschutzcreme, Babydream
Co do pieluch dada - wypróbowałam, mogą być, ale cenowo wychodzą tak samo jak huggiesy, więc swą karierę u nas zakończyły;-)
sarka
trójkowa mama
Hipp do pupy tez bezzapachowy jest
Ja jestem fanką Pampersów i juz zadnych testów nie robimy, te Baby activ są rewelacyjne, super chłonne, wygodne, mieciutkie i slicznie pachnąSleep&play też są ok ale rzeczywiście na noc - bo nie maja rozciągliwych rzepów.
Ja jestem fanką Pampersów i juz zadnych testów nie robimy, te Baby activ są rewelacyjne, super chłonne, wygodne, mieciutkie i slicznie pachnąSleep&play też są ok ale rzeczywiście na noc - bo nie maja rozciągliwych rzepów.
T
Tunia85
Gość
Sarka zgadzam się pampersy babyactive są super i tez już nic nie kombinuje, a ostatnio rozm. 3 były na promocji za 39 zł
Cristalrose ja też ciągle do rossmana biegam po mleczko NAN Pro 1 w tym dwupaku:-) ale widziałam też w delimie o 1 zł droższe tylko było, no i herbatki z hippa za 11 zł, ostatnio na promocji kupiłam rumiankową za 8 zł, a w aptece kosztuję nawet 16 zł
Cristalrose ja też ciągle do rossmana biegam po mleczko NAN Pro 1 w tym dwupaku:-) ale widziałam też w delimie o 1 zł droższe tylko było, no i herbatki z hippa za 11 zł, ostatnio na promocji kupiłam rumiankową za 8 zł, a w aptece kosztuję nawet 16 zł
buzc13
My już wypróbowaliśmy 4 rodziaje pampersów: sleep&play, dada, huggies i pampers - zdecydowanie polubiliśmy huggiesy. Pampersy są takie delikatne i przyjemne, ale Hubert chyba tak dużo sika, że już po godzinie są takie napompowane....albo mi sie wydaje. A Huggies po całej nocy prawie suchy ;-)
U
użytkowniczka r
Gość
Ja też Huggiesowa jestem :-)))
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja Dadowa
reklama
krolcia
My pampersy, activy i te białe z siateczką.
Podziel się: