reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

No bo on faktycznie nie podtrzymuje biustu za bardzo. Właściwie to ten cienki drucik nie wiem po co w nim jest. Ale ja mam teraz średnie C, więc jak dla mnie jest rewelacyjny :) Muszę sobie kupić drugi, bo ten z Naturany już się do niczego nie nadaje...

reklama
cristalrose mowisz o tym kremie przeciw odparzeniom w takim niebieskim plastikowym pudelku? bo ja go kupilam na poczatku i od jakiegos miesiaca nie moge w zadnym rossmannie go dostac? gdzie ty go kupujesz?

Miałam na myśli ten do skóry wrażliwej bezzapachowy w różowej tubce, ale on różni się tylko brakiem zapachu i dod. olejku migdałowego;-)
Krem przeciw odparzeniom (do skóry wrażliwej ) , Extrasensitive Wundschutzcreme, Babydream

Co do pieluch dada - wypróbowałam, mogą być, ale cenowo wychodzą tak samo jak huggiesy, więc swą karierę u nas zakończyły;-)

Hipp do pupy tez bezzapachowy jest:)

Ja jestem fanką Pampersów i juz zadnych testów nie robimy, te Baby activ są rewelacyjne, super chłonne, wygodne, mieciutkie i slicznie pachną:tak:Sleep&play też są ok ale rzeczywiście na noc - bo nie maja rozciągliwych rzepów.

Sarka zgadzam się pampersy babyactive są super:-D i tez już nic nie kombinuje, a ostatnio rozm. 3 były na promocji za 39 zł

Cristalrose ja też ciągle do rossmana biegam po mleczko NAN Pro 1 w tym dwupaku:-) ale widziałam też w delimie o 1 zł droższe tylko było, no i herbatki z hippa za 11 zł, ostatnio na promocji kupiłam rumiankową za 8 zł, a w aptece kosztuję nawet 16 zł

My już wypróbowaliśmy 4 rodziaje pampersów: sleep&play, dada, huggies i pampers - zdecydowanie polubiliśmy huggiesy. Pampersy są takie delikatne i przyjemne, ale Hubert chyba tak dużo sika, że już po godzinie są takie napompowane....albo mi sie wydaje. A Huggies po całej nocy prawie suchy ;-)

reklama
Do góry