a widzisz nawet nie wiedziałam że są mięczejsze, to się porozglądam, choć mam tyle z frotki i bawełny że może te najpierw "podobijam"to jest własnie miękki śliniak- nie ten sztywny dla starszaków.
reklama
A ja tam sie specjalnie nie przejmuje takimi rzeczami jak sliniaczki czy tetrowki, i tak potem pojdzie to do kosza jak Adam wyrosnie. Gorzej, ze ostatnio zakupilam mu bialy sweterk z Bennetonu, sliczniutki i niestety machnał lapą uprzednio trzymana w buzi z marchewka i plama w praniu nie zeszła, jeszcze dziś namocze w vanishu jak nie zejdzie to d... :/ Teraz jak jemy marchewke to sie rozbieramy do.. rosolu prawie, body mi nie szkoda ;-)
nie wiem czy polecałam już worki próżniowe z biedronki, ale w sobotę normalnie szalałam z nimi kazałam kupić 6 paczek czyli 12 worków pochowałam zimówki, rzeczy wyrośnięte i na wyrost, zostało pochować jeszcze swetry na zimę. w szafie i kanapie od razu zrobiło się o wiele więcej miejsca... uff więc nie muszę kupować nowej szafy i myśleć gdzie ją wstawić
nie wiem czy polecałam już worki próżniowe z biedronki, ale w sobotę normalnie szalałam z nimi kazałam kupić 6 paczek czyli 12 worków pochowałam zimówki, rzeczy wyrośnięte i na wyrost, zostało pochować jeszcze swetry na zimę. w szafie i kanapie od razu zrobiło się o wiele więcej miejsca... uff więc nie muszę kupować nowej szafy i myśleć gdzie ją wstawić
to bardzo fajna sprawa jest, ja zawsze trzymam w takich workach posciel dla gosci, ktorej mam 3 komplety i te wielkie koldry zajmowały pol szafy i oczywiscie nieuzywane rzeczy, teraz tez bede w takich trzymac ubranka po Adasiu dla 3 maleństwa
krolcia
Fanka BB :)
Takie worki to fajna sprawa musi być! Dziewczyny po ile takie worki?
krolcia
Fanka BB :)
Dzieki! Muszę zatem zawitać w biedronce, bo też ciągle narzekam na brak miejsca.
u nas w biedronce się już skończyły.
a ja mam ich zapas bo w irlandii wszystko tak przechowuje :-)
no szczegolnie jak sie zyje tymczasowo
wiem, ze pewnie juz takie sytuacje jak moja beda zdarzały sie rzadko, ale polecam Lanoline do popekanych brodawek LANSINOH. Uzywałam bepanthenu, ktory sie swietnie sprawdził po porodach obu, Purelanu Medeli i kremu Aventu, tez uwazanaego za swietny, jednak zaden z nich nie dal rany ranom, ktore mialam teraz. Po dwoch dniach stosowania moje brodawki jak nowki oczywiscie nie trzeba zmywac przed karmieniem, gdyby ktoras z wa podziabal zabkujacy maluch lub ten uzbrojony w zeby to polecam
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mam ten pierwszy ale nie bardzo go lubię. A te ostatnie z allegro były w Biedronce po 10 zł za komplet i są świetne Przy moim smyku, który ciągle zwraca pokarm bez nich bym oszalała. On potrafi marchewkę zwrócić po godzinie więc siedzi w tym śliniaczku i od razu marchewka ładuje się w kieszonkę Także również POLECAMjuż lepiej takie śliniaki miękkie plastikowe... nie wiem jakiej firmy ja miałam ale znalazłam podobny BABYONO Śliniak plastikowy z kieszonką KANGUREK 849 – ceny, opis i opinie.
tu lepeij widac o jaki mi chodzi- na pewno taniej wyjdzie! łatwy w utrzymaniu
Śliniak śliniaczek z ceratki PEVA 1szt 26x33cm (1519731542) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam taki na rzepę Sliniaki dla malucha (1531938036) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: