reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

reklama
A ja tam sie specjalnie nie przejmuje takimi rzeczami jak sliniaczki czy tetrowki, i tak potem pojdzie to do kosza jak Adam wyrosnie. Gorzej, ze ostatnio zakupilam mu bialy sweterk z Bennetonu, sliczniutki i niestety machnał lapą uprzednio trzymana w buzi z marchewka i plama w praniu nie zeszła, jeszcze dziś namocze w vanishu jak nie zejdzie to d... :/ Teraz jak jemy marchewke to sie rozbieramy do.. rosolu prawie, body mi nie szkoda ;-)

nie wiem czy polecałam już worki próżniowe z biedronki, ale w sobotę normalnie szalałam z nimi kazałam kupić 6 paczek czyli 12 worków pochowałam zimówki, rzeczy wyrośnięte i na wyrost, zostało pochować jeszcze swetry na zimę. w szafie i kanapie od razu zrobiło się o wiele więcej miejsca... uff więc nie muszę kupować nowej szafy i myśleć gdzie ją wstawić :D

nie wiem czy polecałam już worki próżniowe z biedronki, ale w sobotę normalnie szalałam z nimi kazałam kupić 6 paczek czyli 12 worków pochowałam zimówki, rzeczy wyrośnięte i na wyrost, zostało pochować jeszcze swetry na zimę. w szafie i kanapie od razu zrobiło się o wiele więcej miejsca... uff więc nie muszę kupować nowej szafy i myśleć gdzie ją wstawić :D

to bardzo fajna sprawa jest, ja zawsze trzymam w takich workach posciel dla gosci, ktorej mam 3 komplety i te wielkie koldry zajmowały pol szafy i oczywiscie nieuzywane rzeczy, teraz tez bede w takich trzymac ubranka po Adasiu dla 3 maleństwa ;)

u nas w biedronce się już skończyły.

a ja mam ich zapas bo w irlandii wszystko tak przechowuje :-)

no szczegolnie jak sie zyje tymczasowo :D

wiem, ze pewnie juz takie sytuacje jak moja beda zdarzały sie rzadko, ale polecam Lanoline do popekanych brodawek LANSINOH. Uzywałam bepanthenu, ktory sie swietnie sprawdził po porodach obu, Purelanu Medeli i kremu Aventu, tez uwazanaego za swietny, jednak zaden z nich nie dal rany ranom, ktore mialam teraz. Po dwoch dniach stosowania moje brodawki jak nowki :D oczywiscie nie trzeba zmywac przed karmieniem, gdyby ktoras z wa podziabal zabkujacy maluch lub ten uzbrojony w zeby to polecam :)

reklama
już lepiej takie śliniaki miękkie plastikowe... nie wiem jakiej firmy ja miałam ale znalazłam podobny BABYONO Śliniak plastikowy z kieszonką KANGUREK 849 – ceny, opis i opinie.

tu lepeij widac o jaki mi chodzi- na pewno taniej wyjdzie! łatwy w utrzymaniu
Śliniak śliniaczek z ceratki PEVA 1szt 26x33cm (1519731542) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam taki na rzepę Sliniaki dla malucha (1531938036) - Aukcje internetowe Allegro
Mam ten pierwszy ale nie bardzo go lubię. A te ostatnie z allegro były w Biedronce po 10 zł za komplet i są świetne :tak: Przy moim smyku, który ciągle zwraca pokarm bez nich bym oszalała. On potrafi marchewkę zwrócić po godzinie więc siedzi w tym śliniaczku i od razu marchewka ładuje się w kieszonkę:tak: Także również POLECAM:tak:

Do góry