reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

reklama
u nas z pieluchami jest tak:
Huggisy - przeciekaja i do tego mala ma podraznione nozki w miejscu gumek i rzepow
Pampersy - super, ale drogie
Dada - super i tanie

czyli na razie wygrywa Dada ;)

Probowalam chusteczki nawlizone Softino z Lidla i sa bardzo fajne :D

Teraz mam paczkę Pampersów active baby- super mięciutkie, kolorowe, ale chyba nie dla mojego spaślaka :) 3-ki są już przymałe, idą mi jak woda bo wystarczy, że mały raz siurnie a one rosną jak nie wiem co,że aż głupio by dziecko siedziało z takim balastem między nogami ;/

także szukam dalej- po Pampersach kupię chyba Dada 3 i jak będzie beznadziejnie to haggisy na stałe zagoszczą

ja również polecam chusteczki softino z lidla - zapach może mi średnio podszedł ale nawilżone są super.
a pieluchy... każde dziecko jest inne i różne pieluchy lepiej pasują. u nas huggiesy się sprawdzają. może kupię dada na próbe - zobaczymy

reklama
jutro ide do biedronki po pieluchy, to zerkne na te czworki i Ci napisze.

przepraszam ze sie wcinam ;p
kuba nie mial po nich odparzeń,chrostek,takze z czystym sumieniem moge polecic
tez uzywam dla syna dada z biedronki ,rozm 4,54szt
cena niecale 27zl

w tym tygodniu wprowadzili nowe- teraz sa premium, z aloesem,bardziej miekkie,i ciensze,ale tak samo chlonne wg mnie,,

pozdrawiam mama czerwcowa 2010

Do góry