A mi nie przeszkadza, że się plamy ze śliniaków nie spiorą. Majątku to nie kosztuje - jak będą bardzo brzydkie, to wyrzucę i kupię nowe. Póki co Franek ulewa (coraz mniej - uff...) czystym mlekiem, więc plam to nie robi. Śliniaki mam kupione, ale na razie stosujemy pieluchę tetrową założoną na kołnierzyk - śliniaka tak Pucek ciągnął, że o mało się nie udusił sznurkami... Także polecam tetrówki
Polecam też biustonosz Alles Mama Bianca: Mama Bianca - biustonosz do karmienia - Bielizna ciążowa, dla kobiet karmiących - Alles - dlazmyslow.pl
Rewelacyjnie się spisuje
Odradzam za to biustonosz Naturana do karmienia: Naturana Biustonosz do karmienia 5105
Jest bez fiszbin i kupiłam go jako taki miększy, nocny. Rozciągnął się już po pierwszym praniu, lekko się pruje i zrobił się strasznie niewygodny...
Polecam też biustonosz Alles Mama Bianca: Mama Bianca - biustonosz do karmienia - Bielizna ciążowa, dla kobiet karmiących - Alles - dlazmyslow.pl
Rewelacyjnie się spisuje
Odradzam za to biustonosz Naturana do karmienia: Naturana Biustonosz do karmienia 5105
Jest bez fiszbin i kupiłam go jako taki miększy, nocny. Rozciągnął się już po pierwszym praniu, lekko się pruje i zrobił się strasznie niewygodny...