gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
wlasnie przed chwila wrocilam z biedronki i tak jak pisze cobra - rozm. 4 po 54 szt. cena 26,99 PLN
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wrrr ścięło mi posta po wysłaniu ;/
Polecam też odżywkę Moc Natury Wax-Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania pamiętam z poprzedniej ciąży że bardzo mi pomogła- teraz też muszę ją chyba kupić bo po myciu strasznie ciężko rozczesać włosy- jeden kołtun na głowie ;/
z całego serca poleca śliniaki jednorazowe - różnych są firm ja mam TT - rewelacja, ze zwykłych śliniaków nie mogę sprać marchwi ani jabłka, a te zwijam i do kosza - bomba
plastikowe śliniaczki są super, ale dla mnie to bardziej pasują do dzieci starszych- zupę lejącą utrzyma jak miseczka , a do marchwi brzoskwiń, jabłek, bananów i temu podobnych cóś co lubią zostawiać plamy nie do sprania polecam pomarańczowe śliniaczki, ja mam taki jeden z frotki - rewelacja, do dziś jak nowy a widział już czwartą buzię nad sobą