reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam - Odradzam

reklama
wrrr ścięło mi posta po wysłaniu ;/

Równo miesiąc temu zaczęły mi strasznie wypadać włosy- garściami- mąż kupił mi takie cudo w aptece Novoxidyl Szampon, na początku wydawało mi się że po myciu jeszcze bardziej wypadają, ale teraz po miesiącu dużo, dużo mniej ich wypada, wcześniej po przeczesaniu włosów mogłam spokojnie ze 100 ich wyjąć ;/ teraz może z 10.

Polecam też odżywkę Moc Natury Wax-Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania pamiętam z poprzedniej ciąży że bardzo mi pomogła- teraz też muszę ją chyba kupić bo po myciu strasznie ciężko rozczesać włosy- jeden kołtun na głowie ;/

Ostatnia edycja:
odradzam butelki canpol - takie zwykłe, plastikowe. Potwornie się zasysają, odkręcić smoczek po użyciu to nie lada wyczyn:crazy:

wrrr ścięło mi posta po wysłaniu ;/

Polecam też odżywkę Moc Natury Wax-Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania pamiętam z poprzedniej ciąży że bardzo mi pomogła- teraz też muszę ją chyba kupić bo po myciu strasznie ciężko rozczesać włosy- jeden kołtun na głowie ;/

odżywkę kupiłam i nadal polecam z czystym sumieniem! Ja mam taką Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://cokupic.pl/i/c_big757376.jpg

Pierwszy raz od 1,5 miesiąca mogę spokojnie- bez szarpania rozczesać włosy po myciu ( komu wypadają włosy na potęgę lub ma suche i zniszczone końcówki ten wie o czym mówię), po wysuszeniu stan ten utrzymuje się przez co najmniej 3 dni ( 3 dnia już ciężej było mi włosy rozczesać- ale i tak tego dnia je myłam więc większego problemu nie widzę :D ). Bardzo ładnie pachnie - włosy są od razu nawilżone, miękkie i pachnące.

z całego serca poleca śliniaki jednorazowe - różnych są firm ja mam TT - rewelacja, ze zwykłych śliniaków nie mogę sprać marchwi ani jabłka, a te zwijam i do kosza - bomba

z całego serca poleca śliniaki jednorazowe - różnych są firm ja mam TT - rewelacja, ze zwykłych śliniaków nie mogę sprać marchwi ani jabłka, a te zwijam i do kosza - bomba

już lepiej takie śliniaki miękkie plastikowe... nie wiem jakiej firmy ja miałam ale znalazłam podobny BABYONO Śliniak plastikowy z kieszonką KANGUREK 849 – ceny, opis i opinie.

tu lepeij widac o jaki mi chodzi- na pewno taniej wyjdzie! łatwy w utrzymaniu
http://allegro.pl/sliniak-sliniaczek-z-ceratki-peva-1szt-26x33cm-i1519731542.html

ja miałam taki na rzepę http://allegro.pl/sliniaki-dla-malucha-i1531938036.html

Ostatnia edycja:
plastikowe śliniaczki są super, ale dla mnie to bardziej pasują do dzieci starszych- zupę lejącą utrzyma jak miseczka :), a do marchwi brzoskwiń, jabłek, bananów i temu podobnych cóś co lubią zostawiać plamy nie do sprania polecam pomarańczowe śliniaczki, ja mam taki jeden z frotki - rewelacja, do dziś jak nowy a widział już czwartą buzię nad sobą

reklama
plastikowe śliniaczki są super, ale dla mnie to bardziej pasują do dzieci starszych- zupę lejącą utrzyma jak miseczka :), a do marchwi brzoskwiń, jabłek, bananów i temu podobnych cóś co lubią zostawiać plamy nie do sprania polecam pomarańczowe śliniaczki, ja mam taki jeden z frotki - rewelacja, do dziś jak nowy a widział już czwartą buzię nad sobą

to jest własnie miękki śliniak- nie ten sztywny dla starszaków.

Do góry